Bsr Kızlar bir sey sorucam özelde gittiğinizde her seferinde 3 boyutlu görüyormusunuz yoksa 2 boyutlu siyah beyaz olarak mı görüyorsunuz ?
Rabiaeslem Bsr her gittiğimde renkli olarak görüyorum ve iki üç resminide veriyor doktorum çok net ve belirgin oluyor şimdiden kime benzediğini bile biliyorum 😂🤷♀️
semabrcn hiç renkli ve detaylıya girmedim. ztn cocugum da yüzünü dönmedi bize hiç neye benzediğini bile bilmiyorum😂
mercimek Her gittiğimde 4d renkli görüyorum hatta bu hafta gittik kızım balerin olacak sanırım ayağını yüzüne getirmişti cimcime😄🙈
Ceylin Siyah beyaz gösteriyor. Ama yüzünün detaylı resmini veriyor hep. Belirgin şekilde çıkıyo tombik yanakları ve yüz hatları 😊
gulcins Hem renkli hem siyah beyaz her şekilde de yarım saatten fazla detaylı muayene ediyor sürekli bilgi veriyor,mükemmel bir Doktorum var 😍😍😍
NurdanHakan Bari hangi doktor hangi hastane bide onları yazsanız arkadaşlar bende özel bi kliniğe gidiyorum aylardır siyah-beyaz haldeyiz
Nunu Zaten sürekli renkliye girmek bebeğe zararlı diye biliyorum ben ultrason bu sonuçta elektronik dalga yayan bir alet ve kapsamlı oldukça yaydığı dalgalar artıyor bence çok sık veya kapsamlı ultrason çok da iyi değil 🙄
scl OzlEmrah Bizde özele gidiyoruz ilk 9 haftalıkken başladı doktorumuz 4d olarak renkli göstermeye 🙈 her gittiğimizde ilk önce siyah beyaz sonra renkli moda geçirip gösteriyo yani ayrıetten ultrosona girmiyoruz. En son gittiğimizde eli yüzündeydi minnağımın 15 haftalıkken 😌
OzlEmrah scl Bende özele gidiyorum ama doktorum renkli göstermedi henüz 13 haftalığım kalp atışlarını bile azıcık bakıyor çok iyi bir şey olmadığını söylüyor ultrasonun ama bir sürü resim çekip veriyor bana parmaklarını felan tek tek gösterdi siyah beyaz da bile net gösteriyor herşeyini. Cumartesi randevum var renkli soracağım gösterir mi bakalım 😂😂😂
Zynptunc Bazı daha yeni model ultrasonların renkli modu da var, eğer gittiğiniz doktorda o ultrasondan varsa renkli moda geçirip öyle de gösterebilir. Kullandığı makinenin özelliğine bağlı.