Melike_babyyahya Azra8Engin konyadan samsuna ordan da gürcistana firma belli diyil . Gideceğim de kesin deyil ama bir ihtimal olursa diye soruyorum
tatlibebegim_ Melike_babyyahya 21 haftalıkken 9 saat otobüs yolculuğu yaptım sadece ayaklarım şişti 2 saatte bi mola verildi yürüdüm
kumru9 Melike_babyyahya 33 haftaligim doktoruma bugun sordum max 2 saatte bir dinlenmen yurumen gerek dedi.
Azra8Engin Melike_babyyahya ege Marmara tarafı olsaydı yolculuk Uludağ firmasinda yardımcı olurdum. Onun için sordum. 2 saatte bir mola verip 15 20 dk yürüyüş yapmanız için
Liyamm1 Melike_babyyahya Doktorunuz uygun gorurse gidebilirsiniz ben 1 ay sonra 24 haftalik olacagim 4 saatlik bir yolculuk uçak ile doktorum sadece varis corap giymemi istedi + su ve arada kalkip yürumemi istedi 💕
Melike_babyyahya Liyamm1 benim ki 4 saatlik diyil maalesef ki çok uzun bir yol ben kendimi biliyorsam perişan olurum . Birde peçeliyim nefes almada da sıkıntı yaşıyorum artık son zamanlar da o yüzden
Liyamm1 Melike_babyyahya anladim ama otobus yolcugu yine uçaktan daha iydir diye bence sürekli kalkip yuruyus yaparsiniz