Gul2808 Esrashshshssh zararı değil faydasi var kullanmayı aksatmayin ben ilk oglumda ilk 3 ay kullandım
Nurdan11_ Esrashshshssh servikal yetmezliğim vardı rahmime dikiş atılmıştı. gebeliğimi öğrendiğim an başladım 37.haftamda dikişler alındıktan sonra bıraktım. Neden zararlı olsun ki bebeğin tutunmasını, sağlıkla büyümesine yardımcı oluyor
Esrashshshssh Gul2808 bugün kanamam oldu doktor sıkıntı yok eski kam dedi sabah akşam alttan koy dedi
gokcen37 ravzae ben gunde bir kullaniyordum en son gittigim kontrolde 200mg sabah aksam kullanicaksin 34. Haftaya kadar dedi. Oral yol ile almiyorum fitil olarak kullaniyorum.. her hangi bir sorununu gormedim 16.haftadayim
ravzae Esrashshshssh benim kanama için vermedi ama siz gibi olanlar vardı geçen inşallah sizinfe sorunsuz geçer
boraninannesi_ Kanamam yok, doktor bebişi koruyalım diyerek verdi 5.haftadayım 3 gundur sabah aksam kullanıyorum
Esrashshshssh tatlibebegim_ bugün öğlen 3 de kırmızı kan gelince gittim doktora verdi ama kan geçmedi napacam
Ebrutumu Bende ilk 12 hafta kullandım herhangi bir kanama düşük vs olmaması için sonrasında doktorum bıraktırdı
imbrosmerve Esrashshshssh bebeğe zararı olsa doktor verir mi canım ya :) 11. haftadayım 5. haftamdan beri kullanıyorum.
Nilcan İlk günden beri kullanıyorum 32. Haftamdayım düşük erken doğum gibi risklere karşı kullanılıyor
0Z1988 Nilcan karnınızından dolayı vajinaya nasıl sokuyorsunuz? Bende 25 haftalık hamileyim zorlanıyorum artık
tulayyarsln Bende 6. Haftamdayım gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren kullanıyorum. Daha önce dış gebelik geçmişim var birde histeroskopi oldum rahmime işlem yapılmıştı düşük olmasın diye 3 ay kullanacağım