Nilmehtap Merhaba Hüma hastanesine giden var mı? Doğumhane nasıl? Doktorlar ebeler hemşireler nasıl? Bilgi verir misiniz? İlk doğum normaldi bu da normal olsun istiyorum
Barabar Nilmehtap maalesef 3 doktoruna göründüm ben pek beğenmedim. Yaklaşımları olsun ultrason cihazları olsun ben önermem açıkçası 👎
Birprensannesi- Nilmehtap bende Gülcan hanıma gidiyordum ama artık soğudum çünkü çok ısrarcı ayrıntılı ult yaptırmak istemedim günü geçtiği halde ısrar üstüne ısrar bide sadece kendi kocasininkini kabul ediyor bende doktor değiştirecem bu ay Huma da Adem Yavuz’a gitmeyi düşünüyorum
asiyeisk Nilmehtap hüma da Ahmet emin mutluya gidiyordum , şuan Erciyes hastanesinde . Prof Gökhan açmaz diye bir hoca var hüma da çok iyi tavsiye ederim
Ceren_38 Ben Huma hastanesinde Nagihan sarı ya gidiyorum çok memnunum birde orda ben 3 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum çok iyi bir hastane
kivancinannesi Ceren_38 bende bugün nagihan hanıma gittim ilgiliydi haftaya kontrol dedi tekrar ücret ödeyecek miyim bilginiz var mı
Nilmehtap Ceren_38 geçmiş olsun ben de yaşadım zor bir süreç peki daha önce doğum yaptınız mı yaptoysanız Hüma da mı yaptınız
Nilmehtap kivancinannesi kontrolde ücret olmuyor 10 güne kadar sanırım yine de hastaneyi arayıp sorabilirsiniz
Nilmehtap Dilek5555 ben de çok kararsızım çok övüyor herkes ama sıta beklemek çok eziyet işten çıkıyorum bir buçuk saat sıra bekliyorum yoruyor