Selinmoon Bir şeyler aldım Berfu hanıma . ❄️ Bir an önce giyindirmek istiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz . Yazın doğacak başka ne tür kıyafetler alabilirim ?
Haticeburak06 Selinmoon bende haziran annesiyim ama daha alışveriş yapmadık allah korusun ne olur ne olmaz😊
busraltin Selinmoon benimde hazirana denk geliyor daha cinsiyeti öğrenmedim bende bekliyorum alışveriş yapmayı ❤️ Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
[silindi] Selinmoon çok güzeller sağlıkla gelsin miniğiniz😊 bnm bebeğimde Haziran’da aramızda olcak inşallah daha net öğrenemedik cinsiyetini bekliyoruz 😊
matmazellayy Selinmoon ay bayıldım benim hanımefendi de haziranda geliyor nasipse bende civilden alayım çok hoşşş
Haticeburak06 Selinmoon yok hayırr gelmesinde zaten❤️ benimde aklımda yok zaten öyle bişey ama şunu demek istedim erkek kıyafeti aldık biz başta sonra kız çıktı ayrıntılı ultrasona gircem cuma günü ondan sonra alıcaz hayırlısıyla yani bunu demek istedim ✨
Selinmoon matmazellayy ayyy senin de mi kızzz 🥰 ben de bayıldım bakarsın sende ❤️ neler almamız gerekiyor bilmiyorum hiç 😂
Elanur63_ Çok tatlı çok güzel rabbim sağlıkla huzurla hayırla zamanında giydirmeyi nasip etsin çok beğendim 🥰
matmazellayy Selinmoon Müslin tulumlar var terletmiyor Trendyol da var görsel atayım sana bak fikir olsun onlardan kesinlikle almayı düşünüyorum nasipse
Selinmoon Rozalii-67 demiiii yaaa 😍 bütün mağazayı almamak için zor tutuyorum kendimi 😂 Allahım çok tatlılar 🍭
Selinmoon matmazellayy Ay evet canım arkadaşın da onu söylemişti . Bir de Müslin bebek battaniyesi al dedi . Resim atar mısın kaydedeyim ben de 😍
Momlia matmazellayy ben ebebekten müslin tulum aldım ama kol uçları filan hiç esnemiyor rahat edemez dediler cigittten beğendim hastane çıkışı görmüşsünüzdür ondan da almayı düşünüyorum müslin kumaşa bayılıyorum resmen ama esnemiyor cidden sorun olur mu ki
Rozalii-67 Selinmoon ayy iyiki benimde bebişim kız yaa gerçekten bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kız elbise güzelliği başka yaaa 🥰💕😂 sağlıkla gelsin bebişlerimiz ❣️
Selinmoon Rozalii-67 değilll ! Çünkü insanı çıldırtıyor kıyafetleri . Bacaklarını ısırmak istiyor insan 😂😂 Allah’ım Allahım sağlıkla gelsinler hayırlısıyla 😍
Selinmoon Haticeburak06 ayy pardon canım ben öyle anladım . Bizim %100 kız 😂 ay birde değişiyormuş hahaha kaç kere baktı doktor kesin dedi ama ☺️. Sende at aldıklarını bize 🥰
matmazellayy Selinmoon Müslin örtüyü ben çok uygun fiyata aldım onu da atayım ve kalitesi mükemmel 120 liraydı kuponla indi o fiyata 5 adet almıştım onu da atayım istersen