duriskonunannesi Dilekormn-44 teşekkür ederim ,daha çok yumurtlama zamaniyla ilgili oluyor böyle şeyler ilk gebeligimde de 8 gün gecikmistim 140 ti değerim ,ikincide 2 gün gecikmisti 135 ti ,yumurtlamam geç olmuştu onlarda
Iremparlkc2 Dilekormn-44 2 haftalıkken ilk 79.3 ile öğrendim 9 gün sonra gittiğimde ise 5465 olmuştu ikiz gebelik😊
Hcdg0806- mombarbie_ mombarbie_ betama göre doktorum dört haftalık olduğumu söyledi ama son adet tarihine göre altı hangisini baz almaliyim doktor dört dediği için henüz kadın doğuma da gitmedim
mombarbie_ Hcdg0806- 6 haftalik olanı baz alın betaya gore net birsey söylenemez kese goruldukten sonra ileri geri haftaysa söylenebilir ama genelde son adet tarihiniz sorulur
Hcygllllll Dilekormn-44 1059 olduğu gün çıkmadı sonra ağır bir grip atlattım acile gittim kadın doğum acilde alttan ultrasonla bakılıyor. Orada 5+5 di bebeği de gördüm kalp atışını da gördük. Normal ultrason için betanin 3000 olması bekleniyor yoksa gözükmüyor. Vajinal ultrason da hemen gözüküyor bebekte kalp atışı da