mombarbie_ Dilekormn-44 Betaya göre hafta söylemek doğru değil son regl tarihinizi baz almanız lazım benim ilk 23 tü 2 gün sonra 80 olmustu
Dilekormn-44 Birikii maşallah sağlıklı gelsinler inşallah tek hamileliğe göre çoğul hamilelik farkı varmı acaba belirtilerj
Hcdg0806- mombarbie_ mombarbie_ betama göre doktorum dört haftalık olduğumu söyledi ama son adet tarihine göre altı hangisini baz almaliyim doktor dört dediği için henüz kadın doğuma da gitmedim
Birikii Dilekormn-44 ilk gebeliğim tek gebelikti ikinci gebeliğim de İkizdi ikisinde de belirtim hiç olmadı sadece ikisinde de çok yorgun sürekli uykum vardı ama öyle kusma bulantı tiksinme bilmem ne yaşamadım hiç
mombarbie_ Dilekormn-44 hayır benim tek ikizde de aynı durum söz konusu sadece ikizse 2 günde 2 katından daha fazla artış olur 4 5 katı gibi diyebiliriz ikiz olduğu en net keseler görünmeye başladığında anlaşılır
Dilekormn-44 Hcygllllll ultrasonda çıktımı bebişiniz çünkü bana doktorun asistanı brta 3000 olunca çıkar dedi de ben pek inanamadim
Hcygllllll Dilekormn-44 1059 olduğu gün çıkmadı sonra ağır bir grip atlattım acile gittim kadın doğum acilde alttan ultrasonla bakılıyor. Orada 5+5 di bebeği de gördüm kalp atışını da gördük. Normal ultrason için betanin 3000 olması bekleniyor yoksa gözükmüyor. Vajinal ultrason da hemen gözüküyor bebekte kalp atışı da
duriskonunannesi Dilekormn-44 teşekkür ederim ,daha çok yumurtlama zamaniyla ilgili oluyor böyle şeyler ilk gebeligimde de 8 gün gecikmistim 140 ti değerim ,ikincide 2 gün gecikmisti 135 ti ,yumurtlamam geç olmuştu onlarda