Sermec27 Nskan bende Samsun’da yaşıyorum su an devlete gidiyorum ama 25 haftada özele geçmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse bu sompo sigorta muayenelerle birlikte doğum hepsi mi 27 bin acaba yoksa muayene hariç doğum mu 27 bin
Nskan Sermec27 9 muayene hakkımız var ve doğum birlikte 27 bin, tabi seçtiğiniz doktora göre de değişiyormuş fiyatlar. İsterseniz siz yine bir yetkiliyle görüşün daha iyi bilgi verir
2inciAnnesi Nskan peki bu sigortayi tüm şirketler yapabiliyor mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙈 ilk doğum aceleye geldi ikinciyi arastira araştıra yapmak istiyorum
Seldanur97 2inciAnnesi ben bebişten önce doğum kapsamlı sigorta yaptırmıştım sadece epiduralli normal doğuma ekstra 5000 ödedik doğum ücretini bilmiyorum
Sermec27 Nskan teşekkür ederim ben birsen hanıma gitmeyi düşünüyorum yani muhtemelen 9 kez giderim doğuma kadar muayeneye sanırım 1100 su an medicanada 10 bin öyle tutuyor doğumda en az 20 bin olsa 30 bin tutar diye düşünüyorum sanki sompo daha mantıklı gibi geldi bana
Nskan Sermec27 ha bide şöyle özellerde 10 gün sınırı var sanırım 10 gün içinde iki kez hastaneye giderseniz 1 hakkınız gidiyor yine
Sermec27 Nskan anladım normalde muayene ücreti verilerek gidildiğinde 10 gün geçmezse ücret alınmıyor bunda alınıyor demek anladım bakalım bunu düşüncem bir de bu sigortayı yaptırırken taksit oluyor mu acaba
Mervepera Sariozkya ben gidiyorum iki sene önce orda dogum yaptım simdi tekrar oraya takipliyim ücret 1 küsürdü tam hatırlamıyorum 1.15 1.115mi öyle birseydi zam gelmediyse
betull55 Merhabalar ben de samsunda yaşıyorum 23+5 olduk hamile.kalinca sompo doğum sigortası yaptırmıştım 9 muayene + epiduralli normal doğum şeklinde 27 bine yaptırdık Medicana da Bülent sürücü ye gidiyorum gayet iyi gidiyor şimdilik