sali günü nasipse dogum yapacağım ama ben hala temizlik peşindeyim heyecanını böyle bastıran varmi ben gibi
Doğum heyecanindan temizlige saran varmi😯
SevdaTacoluBakr bennn🙋🏻♀️😀 Cuma günü nasipse doğum yapıcam bende uyandığımdan beri temizlik yapıyorum eşime halıları çırptırdım yerleri silip süpürdüm toz aldım çamaşırlar derken yeni oturdum🤗 zaman bir an önce geçse🙏
Nursen21 Zaman çabuk geçiyo canım inş sag salim kucagımıza alırız yavrularımızı🤲🏻🤗
SevdaTacoluBakr ben son gün bile bir sürü iş yapmıştım kendimi eşim çok kızmıştı doğuma yorgun yorgun girceksin diye 😄
SemaKumtepe amin inşallah
SevdaTacoluBakr cnm benimde 9 günüm var ve vakit gecremiyom halim yok cok fazla halsiz kalyom benim gibi oln var mi
SevdaTacoluBakr Yaa bende az önce 2 odanin camlarini sildim. Dogum 25 ocakta ama bizimki sabirsiz her an hersey olabilir diye tetikteyim bende. Halılari da verdim cuma gunu gelecekler insallah o zamana kadar durur insallah. Aman kız yoksa kaynanamın taraf gelir didik didik inceler her yeri rezil olmayalim mazaallah
SemaKumtepe aynı bizde dün dip doruk temizlik yaptik esimle bugün mutfak dolapları sildim hayirlisyla gelsin artik kuzular mız ins
Tostosunannesi 😉😉😉yok öyle didikleyecek biri cok sukur🙏🙏ama zaman geçsin heycanim dinsin diye temizlige sardim😉
Huseminannesi zaman zaman olabilyo dinlenince geçiyor cnm halsizlik yorgunluk
SevdaTacoluBakr been🙈 her allahin gunu bi is cikarip kendime yapmaya basliorm, esim dio isin yokken is cikartion niye kendini yoruyorsun anlamiyorum dio😀
SevdaTacoluBakr evet cnm ben sancıları takibe almam lazm sezeryan olacgm icn