BehiyeGrel glam Hiç yara vs yaşamadınız sanırım doğru mudur? Sürekli göğüste taşıyormusunuz onu düşmüyor mu🙈
glam BehiyeGrel hiç yaram olmadı çok şükür. Atlet ya da sütyenle temas ettiği için düşmüyor. Sürekli de takabilirsiniz ama ben bütün gün kullanmıyordum. Şuan bebeğim 45 günlük hiç kullanmıyorum, gerek kalmadı artık☺️
glam Merveass kullanmadığım gün çok acıyordu emzirirken, hemen tekrar kullanıyordum. Hayır hiç rahatsızlık hissi yok
Marpling BehiyeGrel kesinlikle alın tüm parayı hakediyor kesinlikle yarayı burakın acı nedir bilmiyorum.ayrıca yıkamaya gerek yok tam tembel işş
Marpling Nostalgiaplatz çok memnun kalcalsın emin ol acı bile bilmiyceksin ben ne olur ne olmaz dite üç saat falan takıyordum
Ebeoz Ben dogumdan hemen sonra kullandim. Cok memnun kaldim. Tahris olan meme hemen bir sonraki emzirmeye kadar normale donuyorum. Yaklasik bir bucuk ay kullandim. Simdi dis cikarma doneminde ihtiyac olursa diye sakliyorum. Biraz pahali ama hem kalici oldugu icin kismet olursa ikinci dogumda da kullanirim diye dusundum. Uzun vadede kremlere verilen paraya denk gelir.