Raabiagundasi ben 6 ay korundum sonra ilk korunmasızda hamile kaldım. Şöyle yaptım benim regl de çok ağrılarım oluyordu o yüzden çevremdeki herkes rahimin sarkmış felan diyordu (rahimin düşmüş deniyor kürtçede) bizim burda öyle şeyler çok var yani çocuğu olmayanlara regl sancısı olanlara birşeyler yapılıyor düzeliyor. Bende gittim bizim bi komşu var bebek düşünmeden önce gittim karnımın üstünden rahimime baktı baya oynadı çok ağrıyordu kadın bana dedi sen yapsaydında çocuğu olmazdı rahimin taş gibi felan neyse oynadı sonra bi ot verdi bunu sütle kaynat sonra karnının üzerine koy sıcak sıcak beklet dedi sabaha kadar beklettim sonra sabah tekrar kadının yanına gittim oynadı yumuşacık olmuş dedi. Eve geldik adetim bitti hemen ertesi günü ilişkiye girdik ilk korunmasız, diğer adetim başlayana kadar o ay 6 kez felan girdik o ay adete 3 gün kala test yaptım 3 haftalık hamileydim. Şuan 36+3. Yani çocuk olmuyorsa çok fazla regl sancısı çekiyorsan doğuda bunları yapan yaşlı kadınlar var çok etkili