Melikebldz Tüp bebek tedavisi gördüm herhangi bir belirti yaşamadım. Yine adet olacakmış gibi hissettim onun haricinde bir belirti yoktu hatta bazen böyle ağrı oldukça tutmadı diye düşünüyordum çok şükür oldu ama darısı sana inşaAllah 🌸. Bir belirti bekleme yani herkeste farklı oluyor illa bir belirti olmasına gerek yok vücuduna bağlı biraz .
zumruduanka07 İlk belirtilerim bağışıklığım düşmüştü grip olmuştum yaz günü ve çevremde hasta kimse yokken ve gözüm enfeksiyon kapmıştı hayatımda ilk kez her adete yakın göğüs hassasiyetim olur bu kez hiç yoktu tam tersine. Grip olunca hastanede çalıştığım için kan testi vermiştim genel rutin sağolsun sekreter beta hcg istemiş 😅 ama negatifti ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişti o zaman en önemli belirtim sanırım yerleşme ağrısı dedikleri yürürken bir anda kramp girdi hareket edemedim 5 saniye kadar felan. En çok zaten bundan şüphelendim
Sevde345 Kızlar bu adet agrisi dediginiz gercekten o agriya mi benziyo cunku bana illaki kasık agrisiyla adet agrisi arasinda fark vardir gibi geliyo benimde adetime 2 gün var ama arada adet sancisi cekiyorum ne bileyim adet sancisi cekip hamile kalmak pek inanilir gibi degil hahahahah
Sedadvc Raabiagundasi 4+3 teyim. Demir kemirmis gibi bir tat olmuştu ağzımda. Bir de Rus yetimhanesindeki çocuklar için ağlamıştım 😂😂
_Feslegennn__34 Sedadvc ya canım benımde bi haftadır çok agızımda öncelıkle arka damaklarda çok vardı metal tadı şimdi biraz saha hafifledı hiç böyle olmazdı agizimda o tat sizde kaç hafta sürdü o tat ben bi hafta yemek yiyemeden öncelıkle tatlı daha kötü edıyordu sizinde mi oyleydı
Adensmom8 Raabiagundasi bence en başta folik asit kullanmaya başlamak çok kolaylaştırıyor eğer sebepsizce olmuyorsa ilişkiden hemen sonra kalkmayın bi 15 dk belinizin altına yastık koyup uzanın 🥰
Nergisssadyamn Raabiagundasi Benim hiç belirtim olmadı regl dönemim yaklaşmıştı göğüslerim şişti ama reglim geçikmişti o zaman anladım
Ezgimommy 5 gün kadar adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı birkaç gün sonra gögüslerim belirgin derecede şişti, hassaslaştı ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşmeye başladı tekrar test yaptım daha belirgin bir çizgi çıktı betamda 280 çıkmıştı.
1prensesannesi__ Raabiagundasi suratim ates atiyodu halsizlik ve uyku vardi 3. Hafta girdigi gibi basladi
Emelkck Raabiagundasi ovülasyon testi almanı öneririm. Ben teste göre hamile kaldım. Şu anda 9+1 deyim. Bide bende hsg çekimi sonrası işe yaradığını düşünüyorum. Mutlaka bir uzmana danışmalısınız. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.
Zynp12 Raabiagundasi hiçbir belirtim yoktu 5. Haftamda öğrendim hamileligimi. Öncelikle kan verin bence hormon için testlerinize bakildiktan sonra evde yumurta takibi için test yapıp o günleri değerlendirebilir siniz inşallah sağlıkla nasip olsun.Ama önceliğiniz kan vermek olsun bı kadın doğum Dr görünün kontrol amaçlı.Tabi görünüp kan verdiyseniz yumurtlama günlerini değerlendirin derim 🤲
Edanur65 Raabiagundasi 4 haftalıkken göğüs hassasiyetinden anlamıştım 3 gün vardı regle yaptım fakat çıkmadı reglim 3 gün gecikti yaptım çıktı sonraki gün kan verdim değerim 1405 çıktı
SenaBM Raabiagundasi uyku göğüs ağrısı kasık ağrısı bide psikolojim bozuldu dedim ki bana bişeyler oluyor gittim hemen test aldım pozitif çıktı😬
Mom2424 Raabiagundasi hafif bi regli ağrısı gibi bir ağrı oluşmuştu bende birkaç gün sürdü ve normalde tatlı sevmeme rağmen hep tuzlu bişeyler yeme hissi gelmişti
TugceV96 Raabiagundasi Merhaba 🌸 En başa döneyim hemen 🙈 Ovulasyon testini aldım regl bitimin de başladım her gün uygulamaya yumurtlama günü ilişki olsun diye reglden sonra zaten 14-15-16. Gün net yumurtlama yaşıyoruz. Ve o gün geldi ovulasyon da çifti gördüm o gün misafirlerim geldi dedim nasip değil bugün. Acı eşiğim düşük aynı zamanda çift çizgiyi görünce silikle birlikte ateşte ölçüyordum sıcak basıyordu yumurtlama günü ve hafif kramplar hissediyordum. Diğer ay kendim regl bittikten sonra 16. Günde ateş basması hafif kasıkta krampları hissedince dedim ki tamam bugün yumurtlama günüm 🤭 değerlendirdim ve yumurtlama günü ilişki sonrası 14. Gün de herkes evde testle öğrendiğini falan yazmıştı velhasıl kelam zaten o gün ilişki sonrası kasıkta batmalar hiç geçmedi 14. Gün de bende silik çizgiyle öğrendim 3 gün tekrarladım testi her gün bir tık daha koyu oluyordu 🤲🏻🐣 şimdi kızımla aynı bedende son zamanlarımız 😍 Rabbim en kısa süre de senin de kucağını doldursun 🐣
mrvcermeli Raabiagundasi ilk hamilelik de yani küçükken bebek hiç bişey yiyemiyordum halsizlik uyku üşüme terleme kızım da ekşi limon yedim hemde öyle böyle nasıl yedim oğlum da tatlı yedim habire uyuma isteği birşey yapmama isteği kasık ağrısı kızım da oğlumda da belim agrirdi yani bunları yaşadım..
Ozzz1 merimiri mrvcermeli teşe merimiri çok teşekkürler yorumunuz için adete 1 gün kaldı gösteriyo. Eger olmazsam gecikince erken test yaparm . Ya bu ay gercekten farklı hissediyorum tüm kemiklerm agrıyo uyku hali halsizlik bacaklarımda agrı ve 3 gündür özellikle bu gece itibari ile kasığıma iğne batıyor elektriklenme gibi . Değişik hissediyorum. Baş ağrılarım falan var ama bu baş ağrısı hep adetten hemen once olurdu:(
merimiri Ozzz1 2 gün değil de bi 5-6 gün önce yapmıştım negatifti sonra gecikince 3. Yaptım pozitif çıktı geçmesi lazım tamamen belli ediyor ☺️ sabırsız oluyo insan ama beklemek en doğrusu ben öyle olunca bekledim bi de geçtiğinde uyandığınız zaman ilk idrarla daha iyi sonuç çıkıyor bilginize şimdiden hayırlısı olsun 🙏🏽