kocisininprensesi emneyskl bide yumuşak ve ağzını çok zorlamadan kullan diş fırça boyutunu küçültmeyide deneyebilirsin ☺️
emneyskl Sndlmn teşlekkürler, biraz fazla koyuyorum sanırım macunu bende, daha azla deneyeceğim, nefes konusundada başarabilirim inş 😂 deneyeceğim
DuyguSenturk emneyskl aynısı banada oluyor sabah lavaboya gittiğim gibi midem bulanıyor dişimi fırçalayamıyorum ki asla fırçalamadan dışarı çıkmam normalde ama şuan istesemde yapamıyorum 🙈
Kamelya emneyskl o benim başımada geldi ilk aylar çok kötüydü macundan oluyor galiba macunsuz fırçalamayı deneyin bir süre yada başka macunlar deneyin
Merve71 emneyskl canım 34 haftalık gebeyim.ve diş konusunda çok hassas olan ben banyoya girip her elimi yüzümü yikadigim da bile oguruyorum çeşme suyundan tiksindim hiç bir iş yapamıyorum. Doğumdan sonrada geçeceğini hiç sanmıyorum 😑
tesbihlibebek AA kızlar kesinliklee tavsiyemdir bende kullanamıyordum ki önceden beri mentol kokulu macunları kullanamıyordum gratis watsons ya da eczaneler çoğu yerde bulabileceğiniz” procsin aktive karbon” siyah diş macununu kullanın hem dişlere çok faydalı hemde zerre bulantı yapmıyor rahat kullanabileceğiniz macundur 👍🏻
tesbihlibebek tesbihlibebek ha ayrıca fiyatında çok bi rakam değil 10 liradan fazla değil tam hatırlamıyorum