kocisininprensesi emneyskl canım benimde öyle bir sorunum oldu ama ben sorunun diş macunundan olduğunu farkettim, bence diş macununu değiştirmeyi dene daha tadı ağır olmayan ve kokusuz diş macunu tercih et, misvakla tarzı. Belki işe yarar 🤷🏼♀️☺️
Busrababuz emneyskl benim ilk belittin oydu canım ama hala geçmedi dişlerimi fırçalarken daha dikkatli fircaliyoruk eskisi gibi uzun uzun fircalayamiyorum
emneyskl kocisininprensesi 2haftadır doğru düzgün ağzımı temizleyemiyorum, çok rahatsız edici. Yeni bir macun alıp deneyeyim o zaman, teşekkür ederim 😊❤️
kocisininprensesi emneyskl bide yumuşak ve ağzını çok zorlamadan kullan diş fırça boyutunu küçültmeyide deneyebilirsin ☺️
Yagmurrrrrr Bende öyleyim herseyden tiksinir oldum midem kalkıyor istifra yok ama öğürme çok oluyor ozellikle banyo da ve yağlı yemeklerde bu durum ne zaman geçecek ya hiç zevk almıyorum 😞
emneyskl Yagmurrrrrr bendede öğürme çok oluyor du, her gün her gün kokulardan dolayı çok hassasdım şimdi bu bitti, dişimi fırçalarken olmaya başladı 😓
emneyskl Busrababuz başlarda midem bulanıyordu ondan oluyor dedim herhalde . Ama eminim özellikle dişimi fırçaladığımda oluyor niyeyse, fırçalamama bende dikkat edeceğim artık
sydtns emneyskl yaa bu bende oldu sanıyordum. Dişlerimi fırçalarken sorun yok ama hani ağzı çalkalayıp tüküremihorum direk midem bulanıyor
Shrydn emneyskl benımde. Normalde gunde 3 defa olmadı 2 deda diş fırcalardım. Şimdi ayda bi kez anca yapa biliyom. Dayanamıyorum bulantıya. Doktorum normal dedi ama olan dişlerime oluyo
Sndlmn emneyskl emneyskl macunu çok az sürün fırça başlığınız küçük olsun bir de fırçalarken burnunuzdan nefes alın daha az bulantı olur:)
emneyskl Sndlmn teşlekkürler, biraz fazla koyuyorum sanırım macunu bende, daha azla deneyeceğim, nefes konusundada başarabilirim inş 😂 deneyeceğim