Ceydametee papatyaolsun benim burda sağlık ocağı yokki tam evimin karşısında hastane var bide yeni taşındım adres frlan daha almadım
Ceydametee Kubrakar272727 inşallah ama çok yoğun geldi hafif gelmedi bende öyle düşündüm ama 5 gün de normal mi ilk defa böyle bişey yaşadım bir önce ki gebeliğimde hiç yaşamadım
Kubrakar272727 Ceydametee ben üstüne görme değilde ikiz gebelik yaşadım düşük tehlikeli mız vardı her ay geliyorfu bikav gün kanama çok şükür şuan sağlıkla yanimdalar eğer istenen bir gebelikle umarim dediğim gibidir belkide
Ruyakoo Ceydametee hastaneye gore degisir devlet ve saglik ocagi 1 ile 3 gu arasnda ozellerde 2 3 saatte cikiyor diye bliyorm
Sjjdjdjdj Ceydametee negatif 5 üstü pozitif benimde idrar testinde silik cıkmıştı dün yine test yaptım tek çizgi cıktı insallah bir daha ki aya güzel haberlerinizi alırız 💕
Ceydametee MerveNural Erken gebelik testinde de çıktı.İnternetten araştırdım gebelik var diyor bilmiyorum pazartesi öğrenicem
xEndless @Ceydametee canım kan testinde negatif çıkmış idrar testinde çıkması çok önemli değil o yüzden yinede Allah bilri tabiki hakkinda inşallah hayırlısı olur 🙂