myprincessgirl Sonunda çok şükür sancılarım başladı hastaneye yatışım yapıldı dua edin inşallah sağ salim kucağıma alırım minnoşumu
xhbgns myprincessgirl Öncelikle şimdiden hayırlı olsun yek nefeste sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 Sakin kalmaya ve bebeğinize kavuşmaya odaklanın inşallah her şey su gibi yolunda gider 🙏🏻
myprincessgirl Minigiim-vebenn52 teşekkür ederim amin canım inşallah sancılar geliyor nstye bağlıyorlar arada şimdilik bekliyorum açılma olmazsa suniyle destekleyecekler inşallah açılma olur
Minigiim-vebenn52 myprincessgirl inşallah su gibi doğumun olsun suniye gerek kalmasın dualarım seninle🌸🫶🏻
IremmLem myprincessgirl ayy benim de yatışım yapıldı 2 cm açıklık vardı en son ama sancım kesildi bir anda 😅 olmazsa sabah suni sancı vereceğim dedi doktor bekliyoruz bakalım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin de 🫶🏻
myprincessgirl IremmLem amin cNım inşallah seninde su gibi doğumumuz olur benimde olmazsa açılma bana da verecekler suni sancı
selmabtr45 myprincessgirl Allah kurtarsın inşallah bi avazda bende 40 haftadayım dua et ne olur bende yapayım normal doğum bekledik🥰