baab1 Sdtnrsvn inanın gebzede su hastane daha iyidir diyecegim bı hastane yok. Hepsinde bir vukuat 🤷🏻♀️
Sdtnrsvn baab1 ben Medical Parka gidiyorum, orda Nilhan hanıma gidiyordum, sonra bi kaç kişi madem oraya gidiyorsun Sibel mutlu’ya neden gitmiyorsun dedi , geçen ay onun kontrolüne geçtim. Bilemedim..
baab1 Sdtnrsvn medicalde tek ovulen gidilebilecek isim mine hanım diyorlar suan ıcın. 4yıl oncekı gebelıgımde kendısı medardaydı ona gidiyordum ama yine degısmek zorunda kaldım tavrı bana soguk geldi yorum yapmıyodu pek ultrasonada. Çigdem hanımla tanıstıktan sonra baska heyecanlar aramadım onunlada bitirdik süreci şükürki🙏🏻
Serifesahin Sdtnrsvn Nilhan a bir kez gittim bir daha asla gitmem Daha muayene bile etmeden Sadece hamileliğimin negatif yönlerini sıraladı
Dmrcn Ben gebzede kliniğe gidiyorum ergun beye muayene 1100 dü sanırım doğum icinde yılbası oncesi 16.000 di simdi 24 olmus medarda doğum yapmayı dusunuyorum 33.haftamdayım
baab1 Dmrcn ergun beyde detaylı ultrason çektirdinizmi acaba bu hafta çektiricem hala karar veremedım 🤷🏻♀️
Dmrcn baab1 çektirdim bir saat kadar sürüyor herseyine bakıyor bebeğin genel sağlık durumunu epey bir öngörür hale gelebiliyor bence faydalı ama ücret farkı oluyor onda
sennurceken Sdtnrsvn yüzyıl hastanesine semavi kurta gidiyorum memnunum ilgili bir doktor hastası falan da çok oluyor
baab1 Dmrcn gecen birisi sormustu yüzyılla arasında 250₺ fark vardı cokta degıldı ama yarın doktorum muayene ettıkten sonra fikir danısacagım ama ergun beye gitmek istiyorum galıba🙏🏻🌸
Dmrcn baab1 söylerseniz veriyor tabii ben henuz almadım 34 te alıcam yüzü gözü güzel bir resim inşallah ☺️
Cerenbelis1 Mihrac54 fiyatını bilmiyorum biz yılbaşından önce doğum paketi aldık ama MedicalPark Sibel mutluya gidiyorum tatlı ve ilgili birisi memnunum
Ayselloz Mihrac54 25 bin sezeryan 20 bin normal doğum fiyatı dediler. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Mihrac54 Ayselloz hangi hastane dedi bunu ben şuan Çayırova tıp merkezine gidiyorum oğlumda merkez Hastanesi’ne gidiyordum bunda içime sinen bı doktor bulamadım açıkçası 🤔
Ayselloz baab1 medikalde hangi doktora gidiyorsunuz. Ben de medikale gidiyorum. Hastane için tercih ettim. İki ablam ve bir arkadaşım orda doğum yaptı. Başka hastanede doğum yapan tanıdığım olmadığı için orayı tercih ettim. Ergün beye gitmek isterdim medarı bilmediğim için vazgeçtim
baab1 Ayselloz medicali 14. Haftamda bıraktım. Yüzyılda cigdem hanımdayım. 🙏🏻 ergun beyin kendı muayenehanesı var medar da degil🫣
Ayselloz baab1 Ergün bey medarda doğum yaptırıyor muayenehanede muayene yapıyor. Sizin yüzyıla geçme sebebiniz ne neden medikali bıraktınız
Kubraurganalper Bn muayneleri derman tıp da Ceyhun beye gidiyorum 1.hamileligimde tanştm kendisi ile ama seher de doğum yaptm başımza gelmeyen kalmadı. 2. Hamileligim de ceyhun bey yüzyıl a geri geldiği için kendisinde doğum yaptm kaldi ki bna en çok güven veren dogumumu en iyi sekilde yoneten sonrasinda takibimi çok sıkı devam eden bir doktor da kendisi olmuştu suan 3.hamileligim ve 7 aydr ona gidiyorum en ufak bir tahlil.sonucunu bile gozden kaçırma dan bakyor muayneler desen detayli inceliyor … bn ne dicegimi bilemedim çok ama çok üzüldüm ve 8 aylık hamile biri olarak istemsiz gerildim rabbim kimseyi sınamasın bn de ilk doktorumda yaşadim sorunu hemde doktor hatasıydı ceyhun da yaşamadm…