Mihrac54 İyi gecelerrr uyku tutmayınca bulantidan aklıma geldi sorayım dedim kızlar Kocaeli Gebze özel hastane ücretleri nedir bilen var mı ?
baab1 Mihrac54 ben yüzyıla gidiyorum en son yılbası oncesı gittim 850 muayene 12.600 dogumdu. Yarın gidicem sımdı muayene 1215 dogumda 18 olmuş 🫣🥲
Cerenbelis1 Mihrac54 fiyatını bilmiyorum biz yılbaşından önce doğum paketi aldık ama MedicalPark Sibel mutluya gidiyorum tatlı ve ilgili birisi memnunum
Smrhsyn Mihrac54 canım ben daha yeni merkez prime ile anlaştım ikiz gebeyim. Sadece sezeryan doğum yatış falan 16 bin tl verdim. Mart sonu Nisan başı gibi olacak doğum nasipse. Eğer Şuan anlaşmasaydım yeni fiyattan olcaktı. Parayı peşin verdiğim için eski fiyattan anlaştık. Medikal falan ikiz olduğum için 28 bin dedi medar 26 yüzyıl 18 dedi ama bu hastanelerle anlaşma yapılmıyormuş yatış zamanı güncel fiyat ne ise o şekilde ödeme alıyorlarmış
Mihrac54 Ayselloz temmuz da doğum yapicam ozamana kadar fiyatlar artmis olur tabiki ama üç assa beş yukarı kabaca fikrim olur diye düşündüm 🤔
Ayselloz Mihrac54 25 bin sezeryan 20 bin normal doğum fiyatı dediler. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Sedefkitir12- baab1 evet canım bende yüzyıla gidiyorum 975 ödüyorum eşimin anlaşması olduğu için sezeryan doğum da 18 ben 16500 vericem
Mihrac54 baab1 yaa 1215 muayne ucreti nedir yüzyıl bile böyle olduysa diğerlerini düşünemiyorum yanlış anlamayın yüzyıl bile böyle olmuşsa derken uygun hastanelerden biriydi yüzyıl 😟
Meryemsaremom baab1 Ceyhun beyde görümcem doğum yaptı daha dün , bebeği vakumla çekti öldü çocuk . Bi de sen doğuramadın diye suçladılar . Doğum parasını da çıkarken 17 bin iade ettiler . Lütfen o hastaneye kendinizi teslim etmeyin . Lütfen
Ebbraarr baab1 ben Ankara’da oturuyorum 9 ay önce hemen hemen bu fiyatlara doğum paketi satın aldım normal gibi geldi
Meryemsaremom Sedefkitir12- lütfen gitmeyin . Görümcem daha dün orda normal doğum için suyu geldiği için gitti . Bebeği öldürdüler . Para teklif edip gönderdiler resmen . Bende bi anneyim , bu uygulamayı 7 ay öncesine kadar bende kullanıyordum . Doğum yapınca Happy Kids e geçtim . Şu anda da neden insanları bilgilendirmiyorum diyerek hesap açıp herkese söylemek istiyorum. Lütfen gitmeyin lütfen . İnsanlar bebek olsun diye uğraşıyorlar didiniyorlar . Bunlar parayla susturmaya çalışıyorlar . Gitmeyin yüzyıla lütfen . Ceyhun bey resmen katil ya . Minicik bebeğin ne günahı vardı .
baab1 Mihrac54 evet malesef oyle. Gebelık basında medicalden dogum paketi almıştık biz ama hıc memnun kalmadım ne doktordan ne calısanlardan asırı soguklar davranışları vs paketi iptal ettim🫣
sariniz13 Mihrac54 1300₺ 2 hafta önce fiyat almıştım medar 1500 merkez hastanesi 915 medikalpark 1215
Anneadayi_2610 Mihrac54 anlaşmalı muayene ücreti 1070 tl normal doğum ücreti 12 bin küsür merkeze gidiyordum ordaki doktordan memnun değilim prime geçiş yapıcam ve 38. Haftaya giriyorum yine de gözümü kararttım
Ayselloz baab1 medikalde hangi doktora gidiyorsunuz. Ben de medikale gidiyorum. Hastane için tercih ettim. İki ablam ve bir arkadaşım orda doğum yaptı. Başka hastanede doğum yapan tanıdığım olmadığı için orayı tercih ettim. Ergün beye gitmek isterdim medarı bilmediğim için vazgeçtim
baab1 Meryemsaremom başınız saolsun çok kötü bir şey yaşadığınız. Keşke de yaşanmasaydı. Haklı olarak bilinçlendirme yapıyorsunuz saolun fakat böylesine yazmanızda bi anne adayına🤷🏻♀️ ceyhun beye gitmiyorum gidedebilirdim normal dogumda yapabılırdım ama ıkıncı sezaryenim olucak nasipse. Hiçbir hastanede böyle durumlar olmuyormuşcasına yazmakta normal gelmiyor bana. Doktor ihmali kabul ama direk o hastaneye gitmeyin demekte doğru değil. Ömrü biçen Allahtır tabıkı tedbir bizden takdir Allah’tan🙏🏻🧿
Meryemsaremom baab1 hastane üstünü örtmek istemese sorun yok . Doktor hatası dersin , doktor cezasını alır konu kapanır . Ama hastane doktoruna sahip çıkıyor para teklif ediyorsa burda artniyet vardır. O yüzden. Bu duruma kimse düşmesin istiyorum gerçekten yaşamayan anlamaz. Keşke kimse yaşamasa da anlamasa
Meryemsaremom baab1 tabiki bilen insanız Allah dilese 10 gün enkaz altında çıkarılan bebekler gördük depremde , ama böyle saçma sapan olunca insan dayanamıyor . İhmal ihmal ihmal yani . Sen ihmal et sonra Allah takdiri de . Öyle de olmuyor gülüm işte
baab1 Meryemsaremom çok haklısınız. Allah kımseye yaşatmasın. Evlatla sınanmak heleki 🙏🏻 hastane olarak ınanın bişe diyemıyorum çok acı yaşananlar. doktorum orda kendısınden cokda memnunum ıkımcı dogumum olack nasipse. Yoksa gebzede hıcbır hastaneye girilmez 🙏🏻
baab1 Meryemsaremom 14. Hafta ma kadar medicale gittim inanın ıcıme sınmeyen bişeler vardı 40bıntl ye aldık paketi ıptal ettım ıcım rahat degıldı. Paketi satan ınsan kaynakları bile bencede en iyisini yaptın ıcın sınmediyse dedi daha ne denirki Gebze ıcın🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
baab1 Sdtnrsvn yüzyıl da gidilecek tek isim çiğdem hanım🙏🏻 gözüm kapalı güvenirim kendisine. Onunla ikinci dogum olacak nasipse. 🌸
sennurceken Sdtnrsvn yüzyıl hastanesine semavi kurta gidiyorum memnunum ilgili bir doktor hastası falan da çok oluyor
Sdtnrsvn baab1 ben Medical Parka gidiyorum, orda Nilhan hanıma gidiyordum, sonra bi kaç kişi madem oraya gidiyorsun Sibel mutlu’ya neden gitmiyorsun dedi , geçen ay onun kontrolüne geçtim. Bilemedim..
Sedefkitir12- baab1 bende ona gidiyorum benimde ilk doğumumu o gerçekleştirdi nasip olursa 2. Çiyimde o gerceklestiricek