Nehirrrnill YesimAykut çok yıpratıcı bir süreç ve etrafımda aybı dönem evlendiğim tüm arkadaşlarımın 2023 de çocukları oldu o daha da kötü etkiledi beni ne yazıkki :(
Nehirrrnill Seymaatmaca ne güzel dua etmişsin çok teşekkür ederim daha fazlası seni bulsun inşaallah🙏🏼☺️
Seymaatmaca Teslimenursevil ama hiç sanmıyorum hiç belirti yok çünkü düne kadar adet ağrısı gibi vardı bugün oda gitti
Teslimenursevil Seymaatmaca illa belirti olmasıda şart değilmiş ki kuzum umudunu kaybetme hiç inşallah güzel haberler alırsın bu ay olmazsa bi dahaki ay yeni bir umut 🙏🏻
Teslimenursevil Seymaatmaca inşallah canım dün akşam yaptığım testte bişey yoktu sabahta baktım kuruma çizgisi dahi yok ama bu sabah yaptığımda belli belirsiz görüyorum sanki çekince belli olmuyor atıcaktım inşallah yine beni yanıltmaz bu testler🤦🏻♀️
Nehirrrnill YesimAykut yaşınız kaç acaba? Tüp bebek çok zor bir süreç arkadaşımda görmüştüm hergün karnına iğne yapıyordu ben iğneyi yapamazmışım gibi geliyor kendime keşke doğal yollarla olsa :(
Teslimenursevil Seymaatmaca yok kuzum çizgi öyle belli belirsiz hala belli elmiyo çekince yarın kan vericem belkşde boşa kendimi kandırıyorum hayali görüyorumdur belkşde
Seymaatmaca Teslimenursevil inşallah kanda görürsün pozitifliği rabbim sevindirsin inşallah yarın canm
Seymaatmaca Teslimenursevil bende henüz yapmadım ikilemde kaldım yapınca üzülecem biliyorum bu şekilde de merak ediyorum geceden beri sol kasığımda baskı var sancı gibi