Teslimenursevil Seymaatmaca yapıcaksan bile çıkmasada moralini bozma erken daha benim bu ay ihtimal olmadığı halde yaptım ben testi boşuna bekliyorum gibi ama kendime engel olamıyorum
Elif1989- Seymaatmaca bugun 8. Gun 6 gun var adetime gene test yaptim birsey cikmadi sizin kacinci gün
Cemreeamine Teslimenursevil Regl günüm 2 Şubat olmazsam vericem ben buraya yaz sonuçlarına lütfen inşallah vardır
Teslimenursevil Cemreeamine yazarım tabi benim bu ay ihtimal yok demişti doktorum ama işte ben bi umut
Sinemm68 Teslimenursevil hayat mucizelerle doludur , dilerim bu ay mucizeyi yaşarsın , olmaz deme Allah ol der ve olur her zaman bir ihtimal vardır❤️❤️ dilerim ki müjde alırsın hep beraber seviniriz burda isteyen herkes inşallah 🙏
Teslimenursevil YesimAykut tabikide öyle ama bu akşam testte negatifi görünce bi dedim ya kendine gel doktor ihtimal vermedi sen hala test yapıyosun bilmiyorum kendimi tutamıyorum
Seymaatmaca Ayshababy güzelce takip et kaçırma ve değerlendir ovulasyon testiyle mi yapıyorsun inşallah tutar güzel haberlerin olur 🌸
Sinemm68 Seymaatmaca 29 ocak benimde hayatımda ilk kez sabırla nir şeui bekledim ve test yapmadım hhaha 😂 oğluma hamileyken her gün test yapıyordum 😂😂 geçen ayda sürekli yaptım ilk kez bekledim şu an regl ağrısı var sadece bir de baş ağrısı ama o belirtimi bilmem
Seymaatmaca Teslimenursevil ama hiç sanmıyorum hiç belirti yok çünkü düne kadar adet ağrısı gibi vardı bugün oda gitti