Seymaatmaca Merve-metin inşallah benim 9 günüm kaldı ama bakalım bu sefer erkenden test yapmak istemiyorum 🌸
Merve-metin Seymaatmaca bugün 7 gün kaldı bu sabah akıntıyla birlikte kahverengi bi leke geldi anlamadım nedir diye çözemedim kullandığım ilaçlardan dolayı mı leke geldi acaba 🙄 nasıl tarif edeyim bilemedim ki
Seymaatmaca Solmaz-Papatya Solmaz-Papatya amin inşallah hayırlı sağlıklı mucizeler olsun bizler için 🌸
Cemreeamine Bat 2 Şubat doğum günüm 8 Şubat inşallah hamileyimdir sabırsızlıkla bekliyorum eğer varsa güzel bir hediye olur inşallah bana be isteyen bütün kardeşlerime rabbim en kısa sürede güzel haber almayı nasip etsin
Seymaatmaca Cemreeamine amin gecenin en güzel duası oldu rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırla sağlıkla, benimde 25 Şubat doğum günüm bende öyle düşünüyorum rabbimin hediyesi olarak öğrenmek istiyorum az kalınca da biraz sabırsızlanıyorum tabi 🌸
Cicek_ Seymaatmaca ayy benimde 25 şubat💖 bende çatlatma iğnesi oldum. Allahım isteyen herkese nasip etsin,kucağımızı doldursun sağlıklı bebişlerle 🤲🏻
Teslimenursevil Seymaatmaca bat 1 yada 2 aşırı bel ağrım var ve sağ kasıkta şişlik hissi ama tabi bu ay doktorum ihtimal bile vermedi belkide boşa düşünüyorum😔
Seymaatmaca Teslimenursevil mucizeler bizim için belki de tutunmaya çalışıyordur yine de dikkatli olmakta fayda var canım 🤍
YesimAykut Seymaatmaca bat 4 şubat, çok ağrım var karnımda ve belimde, sadece soğan suyu kullandım bu ay çok şiddetli ağrım var neden olur ki sanki adet olacak gibiyim oysaki çoook var adetime😭 benim gibi olan varmı kızlar🙂
Seymaatmaca YesimAykut yaa inşallah olumlu olmuştur ve sebebi budur 🌸 bende sadece hafif adet olcakmış hissi var o kadar başka belirtim yok bi öncekinde mide bulantısı göğüs ağrısı bel ağrısı adet ağrısı hepsi vardı bende bu yüzden biraz olumsuz düşünüyorum günümü bekliyorum bakalım artık 🌸
Teslimenursevil YesimAykut sürekli mi ağrıyor ara ara mı kuzum benim ara ara ağrıyo gece 2 gibi lavaboya kalktım gittim geldim yattım bel ağrım bi şiddetliydi ki anlatamam 2-3 dk sürdü azaldı şuanda ara ara ağrıyo
YesimAykut Teslimenursevil bu sabah oldu benim de saat 6 gibi hala var ağrı 😭 ara ara iyiye işaret, bakalım hayırlısı acaba erken mi regl olcam ki yoksa bebiş mi var bilsem keske 🙂
Teslimenursevil YesimAykut insan düşünüyor işte banada doykorum bu ay yumurtlama olmadı dedi bu ayı es geçiyoruz dedi ihtimal vermiyodum aam böyle ağrılarda olunca acaba mı diyorum ben mi kuruyorum kafamda belkide adet olucam