Seymaatmaca HESA20 Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum canım 🫶🏼❤️
_Birmelekannesii_ Teslimenursevil acaba kimyal mı oldu ki canım 2 yıl önce bende de olmuştu test yapmıştım pozitifti kan verdim 11 çıkmıştı sonraki gün de regl oldum kadın doğuma gittim kimyasal demişti
Cicek_ Seymaatmaca tebrik ederimm, doğum günü hediyeni aldın. Allah kucağına almayı da nasip etsinn 🥰 bizler için de dua et❤️
Seymaatmaca Cicek_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbbim hepimize nasio etsin güzel haberini bekliyorum seninde canım 🌸❤️
Seymaatmaca Busuyil Allah razı olsun canım inşallah rabbim sağlıkla hayırla hepimize nasip etsin güzel haberini bekliyorum 🫶🏼🌸
Seymaatmaca Ayshababy Allah razı olsun canım sende bir an önce sevinirsin inşallah sağlıkla hayırla 🌸
Seymaatmaca Teslimenursevil Allah razı, ben inanıyorum sende bu güzel haberi alacaksın ve hepimiz sevineceğiz ben hala bekliyorum senden 😍🫶🏼
HESA20 Seymaatmaca inşallah canım bende ovulasyon testi var elimde yapıp yapmakla kararsız kalıyorum gebelik testiyok elimde o yüzden ama onda da belli olmaz heralde daha 3 gün var cnkü