Seymaatmaca Teslimenursevil canıım 🫶🏼 baktım gördüm silik çizgiyi ben testin arkasına flaş tutup bakarmısın bir de benim ilk yaptığım gibi suan silik sende de inşallah vardır Allahım 😍
Teslimenursevil Seymaatmaca önden net belli kuzum aslında canlı daha net bugün adetim sökülmezse bi umut diyorum
Seymaatmaca Teslimenursevil erken gebelik testi yap tekrardan canm bana var gibi geldi silik çizgi çünkü
19961996 Merhabalar hayırlı sabahlar Benimde regl ilk günüm yarın başlayacak belirti olarak sadece kasık ve bel ağrısı var kaset testlerim hep negatifti inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız 🥰
_Birmelekannesii_ 19961996 inşallah benim de aynı yarın başlıyor ama hiç bir belirti yok testler de hep negatif dün yine yaptım negatif umarım güzel haber alırsın 😊
Cemreeamine 19961996 benimde 2 Şubat gösteriyor kasıklarım zaten 10 gündür batıyor şimdi de yatakta yatamıyorum şiddetli bel ağrım var sağ tarafında Regl mi yoksa gebelik mi bu durumu yalayan oldu mu
Cicek_ Seymaatmaca tebrik ederimm, doğum günü hediyeni aldın. Allah kucağına almayı da nasip etsinn 🥰 bizler için de dua et❤️
Teslimenursevil Seymaatmaca hayırlı olsun canım benim bak ümidini kaybetme demiştim inşallah birgün bende buraya hayırlı sonuçlarla gelirim🙏🏻🌸
Seymaatmaca Teslimenursevil Allah razı, ben inanıyorum sende bu güzel haberi alacaksın ve hepimiz sevineceğiz ben hala bekliyorum senden 😍🫶🏼