Ayshababy Seymaatmaca  hemen cikmadi canım 15 dakika sonra cikti kuruma cizgisi olabilir
YesimAykut Seymaatmaca biraz geç oldu yumurtlamam geçen hafta bugün gördüm, o yüzden sanki cuma çıkmazmış gibi geliyor 10.gün oluyor ilişkiden sonra, hayırlısı tabiki🙂
Busuyil Seymaatmaca reglinize 5 gün kala mı çıktı silik çizgi, benim yumurtlamamın üstünden 17-18 gün geçti erken yumurtladım bu ay, reglime 4 şubatta tuttuysa, yarın test yaparsam 5gün kala olmuş olacak sizinki gibi heralde
Teslimenursevil Seymaatmaca görüyorum kuzucum inşallah kandada çıkarda hayırlı haberi alırız ya🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Teslimenursevil Seymaatmaca bende yaptım kuzum ama yine negatif oldu 😔bu ay doktorumun dediği gibi olmadı
Seymaatmaca Teslimenursevil bi sonraki ay daha sağlıklı şekilde güzel haberlerini alırız inşallah canım benim 🌸
Teslimenursevil Ayshababy letu kullanıcam yumurta takibi yapıcak doktorum yine ovülasyon kullanmıyıcam
Ayshababy Teslimenursevil bu ay bende kullaniyim dedim aşırı stresli bi haftaydi yumurtlama gordumden emin degilim adetin 10 cu gunu gece testim pozitif oldu 19 ocakta oda ne kadar gerçek bilmiyorum ovulasyon testi yapma hiç canım
Aysegulmutlu97 Seymaatmaca c.tesi günü kan verince yazarım kuzum benim gibi olan varsada yardım etmiş olurum :)
Teslimenursevil Ayshababy hiç yapmadım bende bu zamana kadar bu ay yaptım ondada pik oldu sandım doktor yumurtlama olmamış dedi o yğzdrn ilk ve sondu daha yapmam
HESA20 Bnmde uygulama da 4 Şubat kızlar ama hiçbir belirtim yok geçen ay göğüslerim dokununca acıyordu bu ay yok bi idrar yolu enfeksiyonu oldum geçen gün kendiliğinden geçti o da beklemedeyim inşallah pozitif sonuç alırım bende Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 elimde 2 tane ovulasyon testi kaldı belki adete yakın yaparım onu da
Ayshababy Busuyil canım sen bence bir test yap yumurtlamadan 14 gün en geç 15 gün sonra adet gormen lazim diye biliyorum
Busuyil Ayshababy benim yumurtlamalarım erken oluyor geçen ayda böyle oldu. yumurtlamadan 18 gün sonra regl olmuştum geçen ay(internette 14-18 gün aralığında yazıyor) aslında yarın regl olmam lazım 18 gün de doluyor çünkü de inş olmam 😐🌺