YesimAykut Kızlarrr bat 4 şubat, çok akıntım var ve hafif bel ve kasık ağrısı ama şiddetli değil🤩🤩 sadece soğan suyu yaptım bu ay🌼 cuma test yapmayı düşünüyorum sizce erken mi🙂
Seymaatmaca _Birmelekannesii_ henüz vermedim kan yarın vericem inşallah sadece silik çizgi gördüm hemen çıktı çizgi bakalım yarın belli olur kesin
Teslimenursevil Seymaatmaca bel ve kasık ağrım var benimde sadece ama kaset test yaptım az önce çıkmadı malesef
YesimAykut Seymaatmaca biraz geç oldu yumurtlamam geçen hafta bugün gördüm, o yüzden sanki cuma çıkmazmış gibi geliyor 10.gün oluyor ilişkiden sonra, hayırlısı tabiki🙂
Aysegulmutlu97 Seymaatmaca bat 1 şubatı (en son) dögüm 26-30 arası değişiyor ben güzel haberi aldım 2 gün önce hcg 90 çıktı şimdi ctesi günü tekrar kan vericem 8 şubata doktora randevu alıcam dua edin kızlar inşallah sağlıklı ve benimledir
Seymaatmaca Aysegulmutlu97 çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haberdar et bizide mutlaka ❤️
Ayshababy Seymaatmaca  hemen cikmadi canım 15 dakika sonra cikti kuruma cizgisi olabilir
Aysegulmutlu97 Seymaatmaca c.tesi günü kan verince yazarım kuzum benim gibi olan varsada yardım etmiş olurum :)
Teslimenursevil Seymaatmaca görüyorum kuzucum inşallah kandada çıkarda hayırlı haberi alırız ya🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Teslimenursevil Seymaatmaca bende yaptım kuzum ama yine negatif oldu 😔bu ay doktorumun dediği gibi olmadı