Rabiangi Tip 1 diyabet hastası olup gebe olan var mı acaba hem motivasyon amaçlı hem bilgi alışverişi amaçlı yazarsanız sevinirim kızlar
Toprak-Elif Rabiangi ben tıp 1 Dm ’yim hemde insülin pompası kullanıyorum. 1 oğlum var nasip olurda doğarsa bu da ikinci çocuğumuz olacak…
btytgy Rabiangi ben de tip1 dm. 22+3 deyim kalem kullanıyorum bir de sensöre geçtim 2. Ayımda sensörle takip ediyorum ölçümleri. İlk iki ay inatçı şekerle uğraştım şu an biraz daha iyi gibi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz bir şekilde 😊
Grkmplt Rabiangi ben de tip 1 liyim 22+1 im ben de sensor kullanıyorum simdilik iyi gidiyor sanırım 30 dan sonra daha zor oluyormuş kontrol etmesi korkuyorum ben de hepimiz gibi
Rabiangi Yaa çok sevindim ben 18 yıldır tip 1 im . İlk gebeliğim ben pompaya geçmedim maddi açıdan biraz zor diye nasılsın nasıl geçiyor gebeliğin ben korkuyorum önceden sadece kendim için korkuyordum şimdi korku ikiye katlandı
btytgy Rabiangi çok memnunum bu şekilde kontrol altında tutmak cok daha kolay. Libre2 kullanıyorum 14 günlük 2000 tl Benim gece düşmelerim cok oluyordu doktor önermişti libre2 de alarm sistemi var düşünce ve cıkınca alarm ötüyo gece düşünce uyanıyorum
btytgy Grkmplt Allah yardımcımız olsun 23 e gelmek üzereyim geçen haftalara göre bir tık zorlamaya başladı özellikle kahvaltı sonrası kontrol altına almakta cok zorlanıyorum nerdeyse doymadan kalkmama rağmen. 1.5 dilim siyez ekmeği bile fırlatıyor şekerimi
Grkmplt btytgy sabah daha dirençli oluyor hormonlardan sanirim ben de aksam yatmaya yakin sebepsiz yükseliyor Allah’tan sensor var da hemen müdahale ediyorum çıkmadan Allah yardımcımız olsun saglikla kucağımıza alalim bebelerimizi
btytgy Grkmplt evet belki de öyledir. Ben de sabahları ek yapmak zorunda kalıyorum. siz hangi sensörü kullanıyorsunuz acaba ve memnun musunuz?
Grkmplt btytgy dexcom kullanıyorum ben Bayadır cok memnunum düşmeden çıkmadan uyarı veriyor ona göre önlem alması cok kolay oluyor çünkü gebelikte zaten dengesiz gidiyor en azindan her dk görüp ona göre ek doz vs yapıyorum cok çıkmadan
btytgy Grkmplt fiyatları ve kullanım süresi nasıl peki? Ben libre2 kullanıyorım son cihazda parmakla ölcüm arasında cok fark var yarın arayıp arıza bildiricem ama farklı cihaz da deneyebilirim
Grkmplt btytgy yeni gelen zamla birlikte 9 bin civari dexcom da verici alınıyor bir de bu fiyatın icinde verici de var 3 lu paket bi tanesi 10 gun gidiyor uzatma falan yapılıyor ama bu dönemde riskli olduğu için ben yapmıyorum 10 gun kullanıyorum bi tanesini libreye gore pahali yani baya
Bernalts O kadar sevindim ki kendimden birilerine rastlamayı, ben de 3 senedir tip1 diyabetim 28 yaşındayım. 19 haftalık olduk bu hafta. İnişlerle çıkışlarla dolu bir serüven geçiyoruz her gün dualarımda sağ sağlim kucağıma alabilmek var.
btytgy Bernalts ben de 28 yaşındayıım 13 yıldır diyabet var bende de artık bir bütün oldık diyabetle😂 Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin
Bernalts btytgy amin, sizin kaç haftalık oldu şeker düzeyleri ne alemde gidiyor ben bu ara çok hipolar yaşıyorum. Günde 2 kere 45 e düşmeler yaşamak epey yorucu ve korkutucu oluyor
btytgy Bernalts 23 hafta oldum dün Gebeliğin ilk üç ayında bende çok ani düşüşler yaşadım özellikle geceleri. Sonrasında düzeldi yatmadan 1 bardak ayran içiyorum cok güzel gece dengede tutuyor. Şekerler daha iyiydi son 2 haftadır biraz daha yüksek seyrediyor açlıklar 150 gibi. Sabah 1.saat tokluklarım bazen 220-250 gördüğü oluyor :( sabah cok zorlanıyorum çok az yediğim halde. Sanırım dozlarımın artması lazım haftaya kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek kilo almak da etkiliyor insülin ihtiyacını