Yagmurerol Gmzaczngr hadi yaaa, of bu az alanlar nasil az aliyo🤣 bunu sorcagimi hic tahmin etmezdim ya
Damlaai Yagmurerol 10 kilom kaldi 4 ay oldu gitmiyo maalesef . Ama dr soylemisti ilk aylar aldigin butun kilolar kalir diye 🤨
Nursen21 Yagmurerol tam dayaklıksın ha Senin haftanda senin aldığın kiloyu aldaydım asla dert etmezdim ben senin haftana kadar 7 kilo falan almıştım şimdi 10 kiloyu geride bıraktım ve hala 2 ayım var yani ne kadar alabilirsinki bundan sonra Hamilesin manken gibi doğuma mı gitmeyi düşünüyorsun
Yagmurerol Nursen21 yok hamile olmasamda manken degilim😀 ben hizlaninca korktum birden kendimi nerede bulucam diye dusunur oldum😀😀
Nursen21 Yagmurerol çok zayıflar daha çok alıyorlar Ben 4-5 inci ayımda aldım bütün kilolarımı Şimdi dikkat ediyorum daha az alıyorum Kepek ekmeğini tüketmeye çalışıyorum geç yememeye çalışıyorum sende geç yeme dikkatli ol kabız olmamaya çalış
AGuler Smye hic alakasi yok ben 31. Haftadayim 7 kilo aldim sadece gobegimde butun hepsi, bebegimin kilosuda 1.650 haftasina gore gayet iyi diyor doktor. 20 kilo alip 2,500 kilo cocuk doguranlarida biliyorum🤷🏼♀️
gayecee Yagmurerol ama zaten doktor her ay 1 kilo demişti siz almadığınız kiloları almaya başlamışsınız öyle düşünün :))
Dilekmurat Yagmurerol bende 21 haftalığım ve sadece bir buçuk kilo aldım 😉Ama şuan kaça çıkmışım haberim yok...dün düğüne gittim kimse hamile olduğuma ve beş aylık olduğuma inanamadı 🙃Sevinsem mi üülsem mi bilemedim 🤷🏻♀️
Nursen21 Yagmurerol işte bende bir ayda 3 kilo alınca çok korkmuştum baktım olmuyor dengelemeye çalıştım ama şimdi desen düzenli mi Maalesef