Yagmurerol Aysglsvm her gun tartiliyorum her tartildigimdada diyorum yok ya gazdir o gaz 🤣🤣🤣 ama ben sanirim bu sira fast food falanda kacirdim baya tatli hic yemiyodum bu ara yiyorum ondan oldu sanirim
Yagmurerol Elvn boy çok olsa umrumda olmaz kilo🤣 161 im bu yuzden çok takiyorum. Hamile kalmadan oncede 1 kg nin hesabini yapardm🤣
Smye Yagmurerol ben bana göre aldığım halde hiç kilo almamısın bebek 1.5-2 kilo anca doğar sadece karın olursa gelişimi olmaz diyorlar onu napcaz 😂😂😂 ama oğlusum doktora göre iri bi bebek 2 hafta önde diyor 😂
AGuler Smye hic alakasi yok ben 31. Haftadayim 7 kilo aldim sadece gobegimde butun hepsi, bebegimin kilosuda 1.650 haftasina gore gayet iyi diyor doktor. 20 kilo alip 2,500 kilo cocuk doguranlarida biliyorum🤷🏼♀️
1850 Yagmurerol her ay ve her hafta kilo alımı hızı farklı. Bende hiç almayıp ıkı hafta da 3 kılo aldıgım zaman olmustu. Simdi 34.haftalık 10 kılo oldu
Elfsglm Elifcee25 bak bende öyle oldum ilk 6-7 haftada bi anda 4 kilo aldım oha noluyor dedim kendi kendime 😂 tabi kabızlık şişkinlik ıvır zıvır da oldu🤦🏼♀️suan 18. Haftamdayım ve hala totalde 4-5 kg almışım😂yani 6. Haftadan sonra 18. Haftaya kadr 1 kg almışım gibi oldu 💁🏻♀️ Bence iyi gidiyorum 😂😂
Elifcee25 Elfsglm Ben bugün tartıldım güya 2 kilo cermişim hiç hissetmesemde nerden gitti acaba ben hala şişgoyum 😂
Emine122 Bence hic takmayin kilo alimina 19 kilo aldim sezaryan dogum yaptim 3 ay once 2 kilosu kaldi gidiyor emzirirken
Gmzaczngr Bende sizin gibi 22. haftaya kadar sadece 2 kilo almıştım sonraki ay 3 ve bi sonraki ay tekrar 3 olmak üzere şuan toplamda 8 kilo aldim 29 haftaligim🤦♀️ doktorum kızdı, çok hızlı alıyorsun diye ama gerçekten eskisinden farklı besleniyorum. Daha önceden su içemiyordum 1 aydır şu içmeye başladim en az 2.5 lt. Henüz tartilmadim ama inşallah suyun etkisi olmuştur 😂
Yagmurerol Gmzaczngr hadi yaaa, of bu az alanlar nasil az aliyo🤣 bunu sorcagimi hic tahmin etmezdim ya