Gunesh856 Gzn07 yumurtalama bagli olmus belki 14gunde olmusdur yumurtalama degisen birsey bende bazen bat23gunu yumurtalama oluyor bazen 14gun degisen bisey 🤷♀️
Gzn07 Gunesh856 sanmıyorum canım ya 2-3 gün ilişki oldu yumurtlama günüde girdim ilişkiye soğan suyuda kullanmıştım zaten öylesine deneyelim dedik ama folik asitin önemini gördüm diğerlerinde kullanmıştım şuan hiç bir şey yapmadım yani
Gunesh856 Eylulasyamom malesef kafaya takinca olmuyor bende takiyordum olmuyordu bu defa takmiycam soyledim bekliyorum suan bende bat 31 hayirli haberler alalim
Civciv54 Kızlar ne durumdasınız. Benim uygulamaya göre bugün adet olmam lazım bir haftadır belirtiler vardı iki gündür belirtide kalmadı. Hafta başına kadar testte yapamam bekleyeceğim olursam zaten şu beş gün içinde olurum yoksa test yaparım
degisimdonusum Merhaba, ben dün ve bugün test yaptım pozitifi gördüm :) doktora gitmek için gün bekliyorum biraz daha geçsin diye hepimizin hakkında hayırlısı
Civciv54 degisimdonusum hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Evimde olsaydım bende test yapacaktım hafta sonuna kadar beklemek zorundayım bekledikçe zaman daha yavaş geçiyor sanki
degisimdonusum Civciv54 Reglin gecikmesi daha iyi olur ben erken öğrendim bana zaman geçmiyor :) korkularım var bir de
Civciv54 degisimdonusum geç öğrenmek evet daha iyi olabilir. Benimde korkularım var geçen sene bir düşük yaptım tam bir yıl oldu.
Gzn07 Kızlar 31 Ocak ben regl olmadım halen 3 gün önce kan verdim 2.00 çıktı şuan sol kasığımda batmalar var
Sinemm68 29 ocak regl olmam lazımdı ilk kez geçti bu kadar 30 unda dün yani evde test yaptım çıkmadı ama batmalar var sol kasığımda belimde birde
Gzn07 Sinemm68 yok canım evde test yapmak istemedim hastane daha garanti benim için dedim 1 hafta önce soğuk alğınlığı için acile gittim doktor garanti olsun diye test ver dedi ona göre ilaç yazayım dedi 0.0 çıktı 3 gün önce batmalarım vardı yine kan verdim 2.0 çıktı bence ben bu ay soğan suyu kullandım 15 gün sabah akşam bence o regl geçiktirdi ama şuan sol kasığım nasıl batıyor bana
Sinemm68 Gzn07 soğn suyu aksine adeti düzenli getirir erken getirir ama geç getirmez ben ilk hamileliğimde kullandım o ay hamile kaldım ilk aydan 2 yükselebilir bir değer 🙏🙏 tekrar ne zaman kan. Vereceksiniz burdan haberleşelim
Gzn07 Sinemm68 vermeyeceğim bu sefer bir kaç gün bekleyeceğim canım çünkü vücudumu tanıyorum her iki hamileliğimde 1 hafta önce kaset test ve kanda öğrendim🥰🥰 ama şuan hasta olucak gibiyim bekliyorum. Folik asite başladım bir kaç gün oldu daha
Gzn07 Sinemm68 yok canım kocaman bir tane oğluşum var 11 yaşında maşallah 🧿 3 yıl önce bi kaybım vardı oğlum sağolsun bana çocuk sevgisini doyurdu 😂😂bende eve neşe olsun kediyle uğraşıyoruz diye olsun bir tane daha dedim 😂😂artık baskılara dayanamıyorum 😂😂
Yarennasal Ucankus bat 1 şubat bugün kasıklarımda inanılmaz batma oldu hala devam ediyor bence yumurtluyorum pcosum cünkü en son 25 kasımda oldum 25 aralıkta olmam gerekirken 1 ocakta olmuştum ne zaman yumurtlıycam belli değil
Sinemm68 Gzn07 ph maşallah inşallah sağlıkla hayırlısıyla olur ama her hamilelik bir değil ben yine söyleyim 2 yükseliyor😂 ben de sizin gibi bekliyorum hala adet olmadım😂
Eylulasyamom Gzn07 benım de martta 10 yaşına gırecek bir kızım var ve kardeş çok ıstıyor hayırlısı ise nasip olsun inşallah 🌸