Asliigurbuz59 3. Gebeliğim ve son haftada bebek gelişimi vs vs sorunlu dediler bana hep bebeğim de 25 haftada dönmüştü kanala ben hep şüphe ettim neden neden diye hep özel hep şehir hastayakipliydim. Sonra patoloji sevk edildim ama randevu geç verdiler 38+4 de ilişki sonrası dışarı çıktım doğumum başladı dışarda su geldi ama baya baya bir su durmaksızın acile gittim normal olacaktı 3 cm açıklıkla kanamam başladı ve acil genel anestezi ile sezaryen oldum. Megersem plesantam düşüyormuş öyle güzel bir şekilde hemen müdahale edildiki özele gitseymişim bilmiyorum ne olurdu ama bu şekilde müdahale edilmezdi eminim. Sevk edilecek bir vakit bile olmadı nasıl üstüm soyuldu nasıl ameliyata aldılar yok bende hiç tansiyonum düşmüş bebek kalp atışları hızlanmış vs derken çok zordu Rabbime hamdolsun olsun diyorum ki kurtulduk. Pisikolojim bozuldu hala ağlıyorum aklıma geldikçe çok zordu. Şükür ki sizler biliyorsunuz ona göre sezaryene hazırsınız. Rahmim alınacaktı ama şükür öyle olmadı en güzel şekilde kurtardılar.