minikkelebek_ OnuurrMom zercan hanım benim de doktorum ben seviyorum ama park hastanesinde Aynur diye bir doktor varmış ona da güzel diyorlar
Deniz-Zeynep Malatya da yaşamıyorum ama oralıyım ve ablam ubeyit akçin vardı ona gitti özel ama mükemmel bir doktor tavsiye ederim
OnuurrMom sna44 Zercan hanıma daha öncede gittim çok sıkıntı yaşadım hamile kaldıktan sonra tekrar gittim doğumda iyi olduğunu söylediler ama bence berbat bı doktor moral bozucu ve asla pozitif bı kadın değil
sna44 OnuurrMom üzüldüm sizin adınıza kötü deneyim yaşamanıza. Çok şükür şuana kadar bir problem yaşamadık zercan hoca ile. Hatta çok ağır gribe yakalandım o zaman bile beni teselli etti bebek kilo vermesine rağmen.
OnuurrMom minikkelebek_ teşekkür ederim ben şuan park Hastanesi’nde sevgi hanıma gidiyorum ama doğum konusu beni endişelendiriyor o yüzden farklı bir doktor bakıyorum Aynur hanıma da bakicam
_Melikee_ minikkelebek_ ben aynur hocaya gidiyorum.yani iyi aslinda ama şöyle bisey var normal giden gebelikte zaten tüm Doktorlar iyi önemli olan risk olduğunda bı sorun olduğunda iyi ilgilenmesi
_Melikee_ OnuurrMom bence aynur a da gitmeyin bi kürtaj yapamadı ikinci kez kürtaj olmak zorunda kaldim yinede siz bilirsiniz
Brcnblgl Rica etsem ücretleri de paylaşır mısınız ben de gözdeye Nuriye durasa gittim dün ilk kez oda ilgiliydi diğer hastaneler ne kadar acaba
sna44 Brcnblgl girişe ne kadar verdiniz? Benim iş yerim özel sağlık sigortası yaptı o yüzden ücret ödemiyorum ama 900 tl küsürdür diye tahmin ediyorum özellet
OnuurrMom sna44 inşallah zaten bulamazsam muhtemelen kendi memleketine dönüp ordaki doktorumla doğumu yapicam
OnuurrMom Brcnblgl ama fiyatlar zamlanir mi bilmiyorum ben daha 4 ay önce felan sevgi hanıma 800 TL ye gitmiştim kontrol için ücretler çok çabuk artiyor