Yenianne6706 Kuzeyozum 1-2 bardak çay yada bir fincan kahve tüketiyorum ama her gün içmemeye çalışıyorum. Kahvaltıda çaysız yapamazdım kendimi yoğurt yemeye alıştırdım deneyebilirsiniz :)
bimuallime Kuzeyozum Beybi ilk çocukta dikkat edersim şu an kendimi sınırladığım bişi yok. İç canın ne istiyorsa sadece kansızsan açık iç
3438FG Kuzeyozum Çayı hiç sevmem. Eşimde hiç sevmez. Çok nadir haftasonları eşim çalışmıyorsa yaparım o da sadece 1 bardak içeriz gerisi çöp. Çayı ilk evlendiğimizde yani 1 sene önce almıştık hala daha duruyor onu kullanıyoruz 😂😂 Genelde normal içecek içeriz 😂
Niiisss Hamilelikten önce deli gibi çay içerdim her öğün demler o çaydanlıktaki çay bitmeden başından kalkmazdim hamile olduktan sonra resmen o derece çay içen ben hiç içemez hale geldim 1 haftadir 1 bardak icebiliyorum günde yavaş yavaş içmeye başlıyorum 😅
Bennureyla Kuzeyozum ilk 7 ay hiç içmedim zaten midemi bulandırıyordu. Sonrasında 8.ayda haftada iki bardak felan oldu. Şimdi 32.haftamdayım günde 4 felan içiyorum malesef