deniizz_ Donthappymom öyle vallaha bide otobüs çok dolanıyor ya uzun sürüyor arabayı bazen kayınbabam götürüyor mecbur otobüse kalıyorum 😂
mbt34 Donthappymom sabah mı öğleden sonra mı geleceksiniz acaba? Ben de muayene olmak istiyorum Savaş beye ama saat konusunda emin olamadım. Öğleden sonra poliklinikte diyen de var sabahtan tüp bebek bölümünde oluyor diyen de var, bilemedim ben de.
mbt34 Donthappymom muayene olabilirseniz bana bilgi verir misiniz? Ben de bugün öğlen değil de yarın sabah gideyim daha rahat olacaksa.
Nurrr0006 Donthappymom ankara cebeci tip fakültesinde infertilite bölümüne adetliyken giderseniz randevuya gerek kalmıyor dosya açıp değerlerimize bakarlar veya yine o hastanede cem Somer atabekoglu var ultrasonu tahlil istemini özel muanehanesinde yapıyor kanı falan cebeci tıpta sgk tarafından karşılanıyor
ikitosbikannesi_ Donthappymom belki bu testlere hiç ihtiyaç yoktur. Rahim filmi hemen yapılmıyor. Amh için diğer hormon testleri ile isteyebilir hormon testler LH , estedial gibi şeyler di birde smear alabilir.
mbt34 Donthappymom çok sağolun, Allah razı olsun :) gelmeye çalışayım ben de bugün. Çok soru sordum ama bölüm kadın doğumla aynı binada mi acaba, hiç gitmedim çünkü.