Donthappymom deniizz_ canım merhaba ben bugün hastaneyi aradım kabul etemeyebilirmiş asistanı ile falan konuşmamı söylediler çalmadı sen bana ulaşabileceğim iletişim numarası verebilir misin lütfen 🥺
deniizz_ Donthappymom niye kabul etmeyebilir dediler acaba bende sadece sekreterin numarası var balım bence kabul eder ya sen yarın şansını dene 🥺
Donthappymom deniizz_ sekreterinin verebilir misin ona danışayım o hani ameliyat olur bişey olur almayabilir dedi
Zynp12 Donthappymom mfk ürünlerini kullansanız kullananlar çok memnun.Daha önce kan falan verdiyseniz onların sonucunu atın Instagram’dan yaşınızı kg nuzu soruyor ona öneri veriyor kendi ürünleri zaten
Donthappymom deniizz_ aklımı görüyor musun söylemedim sandım tekrar yazmışım 😂 evde de böyleyim eşime diyorum akıl gitti gitti 😁
mbt34 Donthappymom sabah mı öğleden sonra mı geleceksiniz acaba? Ben de muayene olmak istiyorum Savaş beye ama saat konusunda emin olamadım. Öğleden sonra poliklinikte diyen de var sabahtan tüp bebek bölümünde oluyor diyen de var, bilemedim ben de.
metemom_ Donthappymom adetin üçüncü günü arıyorsunuz randevu veriyorlar adet bitiminde de hemen yapıyorlar rahim filmini amh için zaten regl olmanız gerekiyor o yüzden reglim diye kafanıza takmayın
Es23 Donthappymom mfk ya sonuçlarını atabilirsin ben instagram üzerinden iletişime geçtim ve hamileyim