metemom_ eşimle markete girmiştik alışveriş için tam ödeme noktasında baklavalı çikolatayı görünce dayanamayıp şunu bi geçer misiniz dedim ve kasada yemeye başladım eşim bana bakıp bakıp güldü epeyce kendimden geçerek yemişim öyle söyledi eşim ama ben şekerim düştü diyorum ısrarla 😅 akşam çay demledim keyif tepsisi hazırlarken 2 adet test alıp gelmiş canım kocam Allah aşkına bi yapsana şunu dedi veeee dadammm 3.bebeğimizin varlığını ıspatlar nitelikteki ikinci cizgisini görüp bi ufak ağlaştık falan🤣. Sonra ailelere ve çocuklarımıza söyledik hem güzel hemde aşırı şok olduğum bi gündü. 2 ay regl olmamama rağmen aklımın ucunda dahi yoktu yani düşüncesi vs hiç bir şekilde ben hava değişimi stres kaynaklı diye düşünüyordum hatta regl olmuyorum diye tarlusal kullandım yok gelmiyor. Soğan kabuğu içtim 🥴 neler neler.. neyseki bebeğime birşey olmadı çok şükür 🫶🏻🤲🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. İlk hamileliğimde ne hissettiysem 2.de aynısını hissettim şimdi 3. De aynısını hissediyorum kadınların doğasında olan anaçlıktan mütevellit sanıyorum ki kaç kez anne olursak olalım hep ilk günkü sevinç heyecan mutluluk 🥹🧚🏻♀️🫶🏻