metemom_ biz 9 aydır deniyorduk son aylarda da yumurtlama testiyle günlerine dikkat ederek denedik ama bir türlü koyu çizgi göremiyorduk yumurtlama testinde. Bir sabah
Yumurtlama döneminde olmamama rağmen bir deneyeyim belki döngünün son günlerinde yumurtluyorumdur dedim, test aşırı derecede koyu çıktı. Aklıma hiç Hamile olduğum gelmedi bu gün mutlaka deneyelim diye geçirdim aklımdan hatta. Sonra aklıma takıldı bugün benim döngümün kaçıncı günüydü sonraki aylarda da ona göre denerim diye takvime baktım ve ilk şoku yaşadım. Beklenen adet günümmüş. Sonra şüphelenmeye başladım internetten araştırınca gebelikte de yumurtlama testlerinin pozitif çıktığını öğrendim. Sonra eczaneden test aldım o da pozitif çıkınca ben emin oldum ama kan sonucu çıkana kadar eşim inanamadı. Olacağına hiç ihtimal vermiyorduk hatta bir gün öncesinde aqua park gibi bir yere gidip fiziksel olarak baya zorlamıştım kendimi falan. Kısmet işte.. O sabah uyandığımda Hamile olduğumu öğreneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. ☺️