svgzngn Melike03 Maşallah 🥰 En azından neyle karşılsşacağını biliyorsun. Korkutma kendini Allahın izniyle bir sancıyla doğururuz inşallah hepimizde. Benim ilk olacak, korku yok sadece heyecanlıyım kavuşacağım için 🥰
Melike03 svgzngn evet bliyorum ama suni sanci kendi sancindan kat ve kat daha güçlü oldgu icin korkuyrm umarm kolay olur hepimiz icin
svgzngn myprincessgirl ahududu çayı içtim, ada çayı içtim, ananas yedim, hurma yedim günde 5-7 adet. Merdiven inip çıktım, uzun yürüyüşler yaptım, aksak adım attım kaldırımlarda fakat gördüğün gibi 40+2deyim 😂 Gelmeyince gelmiyolar 🤷🏻♀️
-28- svgzngn bugün 39.haftaya girdik haftada bi kere adet ağrısı gibi bel ağrısı oluyor geçiyor onun haricinde hiçbir belirti yok 🤷
Beceriklianne Melike03 doğurdum Allah’a sükür .ebe suyu patlattı. Suni verdi . 11.30 da suni basladı. 13.48 dogdu oglum. Ve eşim yanındayım hep dogumda cıkardılar sadece
svgzngn Beceriklianne Ay çok şükür canım gözünüz aydın. Allah size bağışlasın inşallah. Bende yarın gideceğim inşallah bana da suni verirler cumaya kalmaz
Beceriklianne 1anneadayiii eşim yanımda olmasa inan dayanamazdın . Devlette yaptım ama eşim doğuma kadar yanımda durdu
Bacakogluigdem Beceriklianne canım hangi hastanedeydin il ilçe neresi normalde eşlerimizi almıyorlar masıl aldırdınız😍😍
Beceriklianne svgzngn inş cnm ya inş bir avazda kurtulursun inş . Benim kısa sürdü sükür diyorım inan yoksa dayanılcak gibi değildi ya birde ebe suyu patlattı smrası felaket
svgzngn myprincessgirl Gözün aydın canım Allah bağışlasın inşallah darısı tüm hamişlerin başına 🥰 kendiliğinden mi geldi yoksa suni mi verdiler