fthnf_ Eliff112 siz böyle yazınca diğer yazışmalarınıza baktım, inşallah dış gebelik değildir de daha kese rahimde görülecek kadar beta artmamıştır, bir anda artar💐 Bu süreç yorucu gerçekten ama Rabbime inanıp dayanmak zorundayız
Eliff112 fthnf_ çok teşekkür ederim keşke öyle olsa, Allah sizin bebisinize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza alın insallah
Nuur2124 fthnf_ 6. Veya 7. Haftqda duyulabilir mis canım , 5. Haftada basliyor kalp atışı ama cihazda duyulmuyor🥲
dyt725 sellyxm bhcg 2500 üstü olmuşsa görünebilir bence benim bu hafta değil de haftaya görünmesini bekliyorum 😊
Hanifeakbayrak dyt725 kalp hızlı atmaya başlaması gebelik belirtisi mi benimde şu zamanlarda yüksek atıyor korktum bende
dyt725 Hanifeakbayrak canım belirti mi bilmiyorum ama benim normalde 70-80 civarı olur sporda 100 ü geçer ama gebeliğimi öğrendiğimden beri dinlenmede 90 ayakta 100-120 leri buluyor sürekli akıllı saat taktığım için fark ettim
Tubiskoo 5+2 benimde pazar günü beta 1583 çıktı cumartesi ilk muayeneye gidicem bende 🥰 inşallah hepimiz hayırlı güzel haber alırız Adet ağrısı gibi ağrım oluyo benimde göğüslerimde acı var bide