Simge22 sellyxm 5+1 den selamlar halsizlik yorgunluk bulantı bazen aniden giren ağrı sonra hemen kayboluyor 😅
Slabylann6868 sellyxm kasık ve karnımda sürekli bi ağrı var bi geçiyor tekrar başlıyor şimdilik tek sorunum bu 🤰🏻🫶🏻
sellyxm Buketmurooo bende de göğüs ağrısı şişliği , sık idrara çıkma ve iştah cok var 🐣 Birde ani hareket yapınca kasık ağrısı
fthnf_ Benimde bugün 5+4 kızlar. 2 gündür alt karnımda ve özellikle sağ kasığımda şişkinlik/dolgunluk gibi birşey hissediyorum ama içerden. Afedersiniz tuvaletim varken daha da artıyor sanki. Siz böyle birşey hissediyor musunuz ? Sağlıkla devam ederiz inşallah. İlk doktor kontrolüm perşembe günü
sellyxm fthnf_ benimde 5+4 canım ve dediğinin aynısını bende hissediyorum, bazen eğildiğimde va sancıyor cok az hatta, sanki kendini hatırlatıyor gibi miniğim 🥹☺️. Benimde cumartesi günü kontrolüm, hemen geldin istiyorum o gün.
Yadem2024 Benim kaşık ağrılarım çok fazla hapşırırlen öksürürken bıçak saplanır gibi oluyor birde afedersiniz ama kokulu akıntım var
melekdgdln Kızlar bende hamile oldugumu 2 gun once kan testiyle örendim nefes darlığı diye gittik bebiş var dediler cok sükür ama ne kadarlık bilmiyorum. Kadın doguma yarın gidicez sat 16 aralık sizlerin ne zaman
fthnf_ melekdgdln benimde sat 15, erken olmasın diye ilk doktor randevum perşembe günü. Merakla bekliyorum
dyt725 melekdgdln canım sat 20 Aralık bende nefes nefese kaldığımda biraz şüphelendim bide kalp ritmim çok hızlandı akıllı saatimden fark ettim💖
aysegulpalaz fthnf_ 31 ocakta randevum var bakalım keseyi göremedim daha gözükmez diye ultrason koymadı
Nuur2124 fthnf_ 6. Veya 7. Haftqda duyulabilir mis canım , 5. Haftada basliyor kalp atışı ama cihazda duyulmuyor🥲
aysegulpalaz sellyxm bende ilk gittiğimde çok heyecanlıydım canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah 🙏 😻
hifabostanci Tam 5 haftalığım bende. Şiddetli göğüs ağrısıyla baş başayım. Hatta mastit apse oldum antibiyotik kullanıyorum. Öksürürken de sanki kasıklarım patlayacak gibi onun dışında kokulara hassasiyetim başladı. Umarım sağlıkla alırız evlatlarımızı kucaklarımıza. 🥲🧡