Ayseglkrlkk minertann evet bende bekliyorum bakalım ama ağrım sancım yok şuan hala 🫣 sizde durum ne ?
minertann Ayseglkrlkk ben inşallah demek istiyorum sezaryen mi normal mi karar vermeye çalışıyordum 😀 karar vermiş olurum en azından
minertann Ayseglkrlkk şuanda bebeğim kucağımda emziriyorum😀 saat 9 da geldim 11 de bebeğimi doğurdum 🥹
Ayseglkrlkk minertann inşallah gideriz bende sezeryan istediğim için ağrım da sanki oluyo gibi biraz biraz gelmeye başladı ama hayırlısı burdan haberleşelim merak ederim seni 😂
Ayseglkrlkk minertann ay sen şaka yapıyosun 🫣 ben evdeyim daha gitmedim ağrım olmayınca ağrın mı oldu senin 🥰
minertann Ayseglkrlkk evett normal doğurdum hastaneye gittim 4 cm açıklık vardı suyu patlattı doktor sonrası doğum resmen pıt diye geldi
Ayseglkrlkk sapmazing valla benim de daha başlamadı dün gelmişti nişanım bebito çok hareketli ama bilmiyorum ya 😂
Ayseglkrlkk sapmazing bende aynıyım sancı başlaması için ne yapabiliriz acaba ya hareketliyim de aslında ama başlamıyor
sapmazing Ayseglkrlkk ben bugün bütün evi dip köşe temizledim hem nolur nolmaz diye hemde belki hızlandırır sancı durumlarını diye😅bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, haberleşelim😊
minertann sapmazing bende sizin gibi yapmıştım öyle devamlı vuran sancım yoktu adet sancısı gibiydi ama oldu🥹
Ayseglkrlkk sapmazing benim kasılmalarım var sanki karnım çatlayacak gibi oluyor ve sürekli tuvaletim var gibi devam ederse acile gideceğim
Ayseglkrlkk sapmazing benim yatışım yapıldı sancım çıktı ama açıklığım yok sabah sezeryana alacaklar dua edin 🙏🏻