umrumdadegil Asilhira kadın doğum doktoru kayıt açıyor çocuk kardiyoloji için daha sonra MHRSden çocuk kardiyolojisine randevu alıyorsunuz o şekilde gidebilirsiniz. Özele gideceksiniz direkt gidiliyor sanırım
Nesli46 Nihallk haftanız kaç acaba herşey normalse oda normale döner diye düşünüyorum sağlıkla alalım kucağımıza 😇
Nihallk Nesli46 19 haftalık, bugun 3lü tarama testi çıktı 4851/1 çıktı çok şükür doktorum hiç sorun etme dedi gelişimi burun kemiğini gayet iyi görüyorum kalpteki parıltı da zamanla geçecek birsey dedi, amin inşallah 🌺🤗
limonvari tugcesakzci bizde de aynı problem var. Doktorum tek başına da olsa risk olabilir dedi. Biraz rahatlatır misiniz😔çok moralim bozuk. Her şeyi normal cunky
Nihallk limonvari birden fazla belirti yoksa hiç sıkma canını tek doktorda kalmayın tecrübe çok önemli, kalpteki parıltı benim yeğenim de de vardı çok şükür sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok 🙏🏻
Nesli46 Nihallk erken girmişsin biraz detaylıya canım o haftalarda bizimde bağırsakta vardı parlaklık 22 haftada detaylıya girdim yoktu çok şükür 😇
limonvari Nihallk detaylı ultrasonda dediler😔 Allah’ın izniyle inşallah sağlıklıdır hiçbir problem yoktur🌸
TurgutElif Biz de vardı 2 test yüksek çıktı kalp dede parlaklık vardı başka. Bor swh yoktu Allaha şükür bir sorunumuz yok.sagdece kalpdeki parlaklık kucik bir ufurum muş umarım.sag salim doğar bebeğiniz
Nihallk İnşallah canım, aynısını başka doktor da söyledi Rabbım bizde nasip etsin hayırlı haber duymayı 🌺