sematurkoglu Yusufeymenimm demet hanım söyledi geçen ay buraya bakil dedi bizde hemen aradık perinatolog bakiyormus
sematurkoglu Yusufeymenimm demet hanım söyledi geçen ay buraya bakil dedi bizde hemen aradık perinatolog bakiyormus
Yusufeymenimm sematurkoglu ya ben bugün telrar Araf’ım detaylı yapıyormusunuz diye yok dediler keşke baksalar
Yusufeymenimm sematurkoglu ben suan erzurumdayım beneğim için tek arter tek ven var dedi kordonunda eksik damar olduğunu söyledi bir ton test istedi acaba gitsem bakarlar mı
Dryfrmzz25 ASE6154 gerçekten öyle çok önemli bir ultrason insan azıcık konuşur sana hiç bir şey dememiş bana suyunu falan gösterdi sadece
ASE6154 Yusufeymenimm canım çok geçmiş olsun, bir ara sor buharayı banada perinatolog var ama detaylı ultrason yapmıyor demişlerdi
sematurkoglu Yusufeymenimm yani bir korkun varsa ihsan doru çok detaylı bakıyor baya uzun sürüyor muayenesi onu öneririm geçmiş olsun
Yusufeymenimm ASE6154 Bursa ihsan doktor varmış oraya geçeceğiz kan vereceğim işk bakalım o ne diyecek
Dryfrmzz25 Yusufeymenimm iyi doktor benim bildiğim kadarıyla dualarım seninle gerçekten inşallah bir sıkıntı çıkmaz bizide haberdar et Allah yardımcın olsun sakin ol
ASE6154 Yusufeymenimm gitmedim ama bildiğim kadarıyla o kadın doğum doktoru değil sadece radyoloji uzmanı