Srylcnkya Esrashshshssh teşekkür ederim canm bende ağrı da yaşıyorum şuan doğu görevimiz için ama burda bazı Dr lar yok devlette kan ile alakalı sıkıntım var o yüzden doğuma hematoloji uzmanı da girmesi gerekiyor devlet hastanesi yada özel olmalı
ASE6154 Yusufeymenimm Araştırma hastanesinde 1300 şehir hastanesinde bedava ama randevu yok işte 7 haftadır bulamadım yarına Metin beye aldım randevu 2500 tl ye
Esm27 ASE6154 araştırma hastanesinde 1300 olduğunu nerden öğrendiniz acaba ben Ocak ortası gitmiştim perinetoloji muayene 890 TL ödedik.
Yusufeymenimm ASE6154 aminnn evladımı sağlıkla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum gittiniz mi ne dedi doktor nasıl nir doktor
ASE6154 sematurkoglu ben aramıştım özel sigortam var diye orda yaptırayım detaylıyı dedim ama sadece doktor varmış detaylı ultrason yokmuş
ASE6154 Yusufeymenimm evet sabah gittim biraz suratsız bir adam, sadece hiçbir sıkıntı yok dedi rapor falanda vermediler anlamadım, çıktıda vermedi 10 dk bakıp sekreterine raporu yazdırdı. Ekranı bile çevirmedi bana hiç görmedim bebeği yani 🙄🤷♀️
sematurkoglu Yusufeymenimm demet hanım söyledi geçen ay buraya bakil dedi bizde hemen aradık perinatolog bakiyormus
sematurkoglu Yusufeymenimm demet hanım söyledi geçen ay buraya bakil dedi bizde hemen aradık perinatolog bakiyormus