ASE6154 semra2598 yaa benim talebimde var ne mesaj geliyor ne de baktığımda görüyorum günde 20 kere bakıyorum yarında bulamazsam araştırmada parayla yaptırıcam çünkü 21 haftalık oldum daha bekleyemem
Momasil_42 ASE6154 yaa kızlar bende baktım önce gidip muayene olmanız gerekiyor yazıyor alamıyorum siz nasıl aldınız önce muayene mı gerekli özele gidiyorum testi devlette yaptırayım demiştim
ASE6154 Momasil_42 ben şehir hastanesine gidiyorum zaten kendi doktorum yeşil alan açıyor randevuyu öyle alıyorum bunun gibi bölümlere, gidip kadın doğuma muayene olman lazım
semra2598 Momasil_42 önce muayene olmanız gerekiyor doktorunuz yeşil alan açacak kaç haftalık oldunuz? Doktorunuz 16. Haftadan sonra kendisi istiyor yeşil alan oluşturuyor öyle alıyorsunuz randevu size doktorunuz söylemedi mi ?
Yusufeymenimm Momasil_42 kendi doktoruna soyle Canm benim daha önce erken doğumum olduğu için yönlendirmişlerdi yeşil alan açılmıştı ben o şekil aldım randevu
semra2598 Yusufeymenimm öncelikle geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alırsın. Özgür beye bende gideceğim memnun kaldınız mı? Birde ücret ödediniz mı acaba?
Esrashshshssh Yusufeymenimm Yusufeymenimm ben hiç şehir hastanesinde muayene olmadim randevu alamıyor muyum detaylı ultrason icin
ASE6154 Kızlar az önce aradım araştırmayı 1300 dedi ragıp atakan al için 2500 metin ingeç 2000 ihsan doru Şehir hastanesinde hala randevu bulamadım mecbur ücretli yaptırıcam
Ela-bebek ASE6154 yerinde olsam asla gitmem kötübisey dese o psikoloji ile yaşayamazsın Allah korusun . Ayrıca Allah’a bırakmanı tavsiye ederim rabbim ne dilemiş o olur 20 dk sürüyor herşetine bakıyor yani gereksiz bence
ASE6154 Yusufeymenimm Araştırma hastanesinde 1300 şehir hastanesinde bedava ama randevu yok işte 7 haftadır bulamadım yarına Metin beye aldım randevu 2500 tl ye
Srylcnkya Arkadaşlar Erzurum şehir Hastanesi’nde devamlı gittiğiniz memnun kaldığınız kadın doğum Dr öneriniz??
Srylcnkya Esrashshshssh teşekkür ederim canm bende ağrı da yaşıyorum şuan doğu görevimiz için ama burda bazı Dr lar yok devlette kan ile alakalı sıkıntım var o yüzden doğuma hematoloji uzmanı da girmesi gerekiyor devlet hastanesi yada özel olmalı
Esm27 ASE6154 araştırma hastanesinde 1300 olduğunu nerden öğrendiniz acaba ben Ocak ortası gitmiştim perinetoloji muayene 890 TL ödedik.