Dryfrmzz25 ASE6154 ben öyle devamlı bakıyordum e nabıza gece bir anda randevu açılmıştı hemen aldım ve hemen bitti randevular
ASE6154 Dryfrmzz25 yaa talepte oluşturdum mesaj da gelmiyor hergün 5te ve gece 12 de bakıyorum yok hiç görmedim randevu
Yusufeymenimm ASE6154 bende haftalardır bekliyorum bugün randevu açıldı diye mesaj gelince hemen aldım şubatın 8 ine
ASE6154 Yusufeymenimm yaa hiç gelmiyor bana mesaj 🙄 sürekli girip bakıyorum da 20 haftalık oldum birkaç gün daha bulamazsam özelde yaptıracam
semra2598 Ben gideceğim ama randevu alamadım ücret konusunda bilgim yok. Bilgi aldıysanız yardımcı olur musunuz???
Kakulimmm EmirAsafMomm orda da Yusufeymenimm merhaba atakan bey icinde mi oncesinden randevu almak gerekiyor. Yoksa 1 2 hafta oncesinden almak yeterli mi
ASE6154 semra2598 yaa benim talebimde var ne mesaj geliyor ne de baktığımda görüyorum günde 20 kere bakıyorum yarında bulamazsam araştırmada parayla yaptırıcam çünkü 21 haftalık oldum daha bekleyemem
EmirAsafMomm Kakulimmm erken saatte gitmen gerekiyor randevu almana gerek yok ama çok erken git çünkü günlük en fazla 10 hasta alıyor eğer 11 inci olursan yarına kalıyorsun