Smy38 alaismom ben de 36+6 bu aralar kasılma hafif sancilar var siz de durumlar nasıl.neye göre doğum başladı veya yaklaştı diye düşünelim kızlar.suyumu beklememiz gerek veya Nisan..o kadar da gebe eğitime gittim 🥴🥴
alaismom Smy38 ben bugün gittim sancı vs çıkmadı hiç nst de suyumuzda güzelmiş valla keyfine göre gelecek herhalde 🤣🤣
mbs44_16 Medineuyanik ben burda hep okuyordum millet canından can gitmiş gibi konuşuyordu ama öyle abartılacak bir durum yok acıyor mu dersen evet acıdı ama öyle dayanılmayacak bişey değil 10 15 saniye filan sürdü
Ayseglkrlkk Kızlar merhaba 37+2 yüz bizde dün kontrolümüz vardı doktorumuz bebek baya aşağıda demişti bugün sabah nişanım geldi planlı sezeryan olacaktık ama şuan ne yapmam gerekiyor sizce ?
Medineuyanik mbs44_16 çatı muayenesinden sonra normal doğum için uygunsun derse doktor eğer ben doğumu tetikleyen herşeyi denemek istiyorum 😂 artık bir an önce kavuşmak istiyorum 🤭
Melek57 Bizde 36+5 iz haftaya bgn szeryanimiz var bu saatlerde inşallah kızım doğmuş olacak hem biraz isteğe bağlı hem de bebeğm de karın çevresi geride die zorunlu sezeryan dedi benim de işime geldi spinal olucm bakalm vazgecmezsem eğer 🤣