tugcesakzci, başlığı Sakın Adana şehirde doğum yapmayın olarak değiştirdi.

Jale155 geçenlerde kuzenim doğum yaptı görüştüm o da orda yapmış sezaryan.öldüm öldüm dirildim tam uyuşmadan işleme başladılar bağırdım çağırdım dedi. Çok kötü geçmiş yazık içim gitti anlatırken 🥴

peksimetya berbat reziller.ben zorla ciktim sonunda mahfoldum ya.nasil dogun yaptim bilmiyorum ozele geldim zor yetistim bebegin kafasi gorunuyordu cok derin yirtiklarim var bisuru dikis yedim ama sehirde gordugum muamaleyi gormedim.tekerlekli sandalye bile vermediler.cocuk yapmayi biliyorsan sancisinida cek dediler cikisimi isterkende

İlgi yok bi kac kez cagirinca hemen soyleniyorlar hicbir sekilde mudahale etmiyorlar geberene kadar

Esra_4774, başlığı Adana devlet hastanesinde doğum yapmayın! olarak değiştirdi.

Jale155 burcu hoca da bende doğum yaptım 10. Günüm bugün çok geçmiş olsun sana da çiçeğim

Jale155 ay burcu hoca geçen normal doğum diye paylaşmıştı sen o musun ki acaba

24 gün sonra

Jale155 ben çok normal doğum yaptırmıyor diye duymuştum doktor araştırmasında iken . Siz nasilykarar verdiniz kendiniz mi direttiniz bu konuyu . Çünkü risksiz vs istyotsaniz sezeryan diyerek sezeryan yanlısı olduğunu duydum

Hiçbir doktorun böyle davranmaya hakkı yok nedr bu ego kadın doğum yapıyor ya terslemek, umarsızca davranmak nasıl olur da içleri rahat edebiliyor Allah kimseye böyle kötü deneyim yaşatmasın. İyi ki özele geçmişsiniz. Yerinizde olsam gerekli yerlere isim vererk şikayetimi bildirirdim. Cimere vs.