inarches _btl5860 Bende ve bir arkadaşımda çin testi tutmadı.Kan yenileme ve makas bıçak testi ikimizdede doğru çıktı🙈😄
_btl5860 sakinanneee3 allah askina bunuda denemis bulundum yukari dogru kökleri gelsin bi an once 6 subat doktorlar mi yanildi hurafelermo merak ediyorum😀😀
Sermec27 sakinanneee3 bu bizde de tuttu oğlumun ense saçları yukarı doğru ve karnımdaki bebiste erkek 🥰
_btl5860 RezMom detayliya girdiniz mi bu arada 24 haftaliga kadar detaylida mi belli oldu yoksa daha sonramı 😀
ahsenneslii _btl5860 çin takvimi Kız dedi, makas bıçak testi kız, yüzük testi kız, deli gibi ekşi yiyorum tatlıdan tiksindim bil bakalım ne olucak 😁Erkeeeek🤣🤣
sseda0 _btl5860 çin takvimine göre, makas bıçak testine göre, aşermeye göre, elden yapılan yüzük testine göre kız. Göbekten yapılan yüzük testine göre, karın şekline göre erkek. Sonuç 16.haftada erkek çıktı 😂
3prenses1prens _btl5860 valla pek inanmam ama ilk 3 çocuğumda baktım tuttu ama bunda tutmadı bilmiyorum çin takvimi erkek diyor doktor kız bakalım hangisinin dediği cikacak