_btl5860 Ugurhilal ben zaten erkek olmasini bidaha dogurmam diye istiyorum ama Hayatin benim icin planlarini bilmeden 🤭 kiz kardes cok baska yaa gerçekten her derde kosan sirdas dost bende ikinci kiz olursa üzülmem hatta kizim adina sevinirim ,🥰
Ugurhilal _btl5860 kesinlikle burda üç kızı olan bi anne var hayranım ona bayılıyorum hep paylaşıyor kızlarını bende üç kız kardeşim bu bebeğim kız olursa eğer imkanım olursa yetebilirsem ilerde üçüncüyü de düşünürüm ama oğlan olursa daha doğurmam diye düşünüyorum Allah nasip etti inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Bezelyeparmak _btl5860 yüzük karar veremedi başta dairesel oldu sonra düz gitti geldi 7+3 üm ya ondan herhalde 🤣
Bezelyeparmak _btl5860 ama Çin takviminde oğlumda tutmuştu şimdi de erkek çıkıyor bakalım hayırlısı inşallah
_btl5860 Bezelyeparmak Allah hakkimizda hayirlisini versin bir an once ogrensek bu dertler kalmiyacak😂
mugemuzn _btl5860 Çin takvimi, Rus takvimi ve bıçak makas testi hepsi erkek. Sonuç 12. Haftada gösterdi kendini oğlumuz 🩵 bunlar tuttu ama aşerme tutmadı hiç, tatlı yemek istemiyorum hiç mesela. Gerçi şu an hiçbir şeyi severek yemiyorum
Asyaeylul2816 mugemuzn evet benmde aynısı herleyde erkek çıktı 14.haftada erkeğe benziyor dediler ama net bişi yok 16.haftada göstermiyor dedi .. normal hayatımda da tatlı seven biriyim ama bu hamileliğimde ağzıma süremiyorum dleimgibi tuzlu türlü ekşi falan onlarda dğeil tuzlu şeyler istyorum hep 🥲
Asyaeylul2816 _btl5860 Çin takvimi yüzük kan yenileme hepsi erkek çıktı sol tarafımda hissettim doktor 14.haftada erkek gibi dedi ama hareketli olduğu için net bişi demedi bugün 16.haftalık gittim göstermiyor dedi göstermiyorsa kız diyolar😄benmde kafam allak bulak
Rabia_dgn _btl5860 Makas-Bıçak yaptılar Makasa oturdum 😂 Çin takvimine göre kız 😂 Sol kasığımda sızı oluyordu 😂 Sonuçç 12. Haftada Erkek dediler amaa hurafelerrr yanıltmadııı doktorumuz yanıldııı ve 16. Haftada Kızımızzz olcağını öğrendik 😂 Sonuuç Kızz 💕🤪
RezMom _btl5860 ayyyy var ya ben 24.haftada öğrenmiştim cinsiyetini kafayı yicektim artık meraktan şu an o kadar iyi anlıyorum ki sizi 😂 😂 ama ben sadece çin takviminden baktım 2 defa erkek çıktı ve erkek bebeğim bende doğru çıktı o 🤗🤗
_btl5860 RezMom detayliya girdiniz mi bu arada 24 haftaliga kadar detaylida mi belli oldu yoksa daha sonramı 😀
Yenianne6706 _btl5860 Çin takvimi, bıçak makas testi vs tüm hurafeler tersine çıktı bende :)) hepsinde erkek belirtisi vardı ama kız :)
sakinanneee3 _btl5860 gecen bi paylaşım gördüm bi önceki cocugun ense kökündeki saçları aşagı dogru ise arkası kız yukatı dogruysa erkek diyordu ilk kızıma ve ikinci kızıma baltım tuttu😂
_btl5860 sakinanneee3 allah askina bunuda denemis bulundum yukari dogru kökleri gelsin bi an once 6 subat doktorlar mi yanildi hurafelermo merak ediyorum😀😀
Sermec27 sakinanneee3 bu bizde de tuttu oğlumun ense saçları yukarı doğru ve karnımdaki bebiste erkek 🥰