Asli1453 seizetheday yaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizde 37haftalik olduk Çarşamba gidecem inşallah bana 38haftaya gün verir
seizetheday Duygulu34 maşallah sizin daha varmış teşekkür ederim sizin de hakkınızda hayırlısı sağlıcakla gelsin bebiş 🥰🙏
Ayfer_kaya76 seizetheday teşekkür ederim.sizinde inşallah sağlıkla gelir ve kucağınıza alırsınız.bize saat 7 de burda olun dedi doktor nts falan çekilir 8 9 gibi olur benim tahminim sizin kacta🙏😊
seizetheday Yenibirannee Amin teşekkür ederim 🤗 18 aylık.. Biraz zor bir süreç bizi bekliyor farkındayım ama isteyerek olduğu için memnunum açıkcası 🌸
seizetheday Ayfer_kaya76 bugün yatışımı yaptırıp izinli göndermişti 8 gibi burada ol dediler doktorum 9 gibi alırım demişti 🤗
aybukelii1 Benimde sabah . 🥲 39 olduk . Korku heycan sevinç hepsi karışık 6da orda olmamı istediler ama uyku girmiyor gözüme hayırlısıyla inşallah atlatırız..
seizetheday Cimcimee hayırlısı olsun bu hafta sezaryen haftası galiba her gün birimiz oh miss sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸🙏
Razee seizetheday bende sabah sezaryene giriyorum 37+4 heyecanlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum az sonra uyuycam inşallah 😄
Elif6573 seizetheday Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin benimde 24 3 sezeryanım olcak çok korkuyorum lütfen bana da dua eder misiniz
seizetheday Elif6573 Amin teşekkür ederim 🙏rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizden biraz daha tecrübelisiniz🌸
Ozgekerem Delidolu ben de pazartesi ikinci sezeryanıma hiricem limdiden heyecan bastı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin